Dagens sista skratt:
* Skrattar åt Kemisten som har en monolog:
- Tänk när man var liten och mamma tog fram en burk konserverad frukt, en sån där "cocktail-burk"... och det bästa av allt var om man fick dricka upp spadet! Och de där körsbären som hade samma konsistens som... oliv... Ja, då var det fest!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
11 kommentarer:
hahahaha - det var precis så, sån fruktcoctail fick jag alltid hos min farmor :)
Men åh *flashback* jag hade samma känsla som kemisten och satt på diskbäken och tiggde spad och de röda :D!(men så är min mamma ifrån England och tycker pommes pinnes och grillad kyckling är hälsosam middag med *S*)
Åh jag ÄLSKADE det, vi kallade det tuppsvans (snygg engelska, haha!) i min familj. Fyndiga som vi var. Haha. Men shit vilka BRÅK som uppstod över de röda bären som, när man tänker på det, inte var särskilt goda.
Sara: visst var det underbart!
Vardags: Och idag skulle man (jag) aldrig ens få för mig att dricka det där sötslibbiga spadet! Hurr!
A/A: Nä, de var helt enkelt bara färggladast!
ljuva minnen...fast farsan brukar jämt sno åt sig det mesta av spadet. Ibland blev det konserverade persikor eller chokladpudding...men fruktcocktail var ändå det bästa...
Vero: haha, ja just det, med chokladpudding... var aldrig en favorit men jag minns kompisar som älskade det!
Jag snodde alltid körsbäret. Resten smakade bajs. Jag menar - det där är inte frukt. Oavsett vad det står på burken. Ryyys...
Inget illa ment. Naturligtvis. :)
Min man är en sån som snor åt sig kärsbären! Det är mest hans mamma som brukar bjuda på fruktsallad. Men hon blandar ut den med riktig frukt så det är riktigt god!
Och vilken fest sen!
Jag har en utmaning till dig på min blogg.
MKYD: ja... det är nåt annat!!!
Nilla: jag brukar ha i konserverad ananans när jag gör fruktsallad! Det är gott!
Frida: har kollat och svarat!
Skicka en kommentar