fredag, februari 15, 2008

Gris

Dagens skrik:
* Hade Jack i famnen. Han var nöjd och glad. La honom på sängen för att sätta på honom overallen och strumporna. Han tjöt som huggen av en stucken gris. Tog upp honom - och jag hann inte ens ut i hallen förrän han sov i min famn. Ibland går det fort!

5 kommentarer:

Linda K sa...

han är en riktig liten famnis den där jack! :)

Minna sa...

LindaK: jajamen, han gillar att bli kramad!

Comments by Klint sa...

Jag lärde mig idag att man kan få en hysterisk skrikande unge att somna på två sekunder genom att bära runti Baby Björnen samtidigt som man dammsuger! Att rekomendera!!

Anonym sa...

Dammsugartrixet är att rekommendera! Även att diska med barnet i BabyBjörn(eller såklart sjal) funkar. Skippa diskmaskinen för ett tag och han sover garanterat.
När min lilla totalvägrade sova på nätterna å inget funkade att lugna henne brukade jag ibland gå upp å ställa mig i köket i mörkret med henne ifamnen. Sen satt jag på vattenkranen på lite mjukt. Efter en stund sov hon. Ljudet av vatten ska tydligen påminna om ljudet inne i magen har jag hört sägas.

Minna sa...

Nina: hahah! Bra!
P: han älskar ljud! han gillar inte när det är tyst, på morgonen så blir han lugn av ljudet av köksfläkten och vattenkokaren... Spola vatten tricket tar jag genast till mig!