torsdag, november 15, 2007

Sminknesse

Dagens mardröm:
* Imorse när jag skulle sminka mig upptäckkte jag att jag glömt min smink-nesse i bilen. Och bilen var redan på väg mot Kemistens jobb. Vilken mardröm. Tur att jag har en säck till med smink som jag inte använder så ofta... så jag kunde botanisera i den. Men ändå...

12 kommentarer:

Anonym sa...

gahh!! jag skulle tvingat kemisten att vända och komma tillbaks medans jag gömde mig på toa.

Minna sa...

sara: jag övervägde alternativet men sen öppnade jag upp sminktrunken och insåg att jag faktiskt hade alla produkter ajg behövde... fast i andra former (dvs Touch eclat istället för MUS, Maybyline moussefoundation istället för IDmineral, FACE mascara istället för Apotekets osv...)

Linda K sa...

... en främling.

Minna sa...

Minna: så känner jag för dig!

Minna sa...

LindaK: du är tydligen jag idag. Njut!

Anonym sa...

Men tänk va´snygg Kemisten varit på sitt jobb idag.

Minna sa...

Tomas: som en skir dröm.

Anonym sa...

Min värsta mardröm:
Man står där å ska fixa till sig på morgonen och blir avbruten mitt i mejken av t.ex skrikande barn. Självklart avbryter man det man håller på med å går å kollar vad barnet gör. Undertiden glömmer man bort att man stog å mejkade sig och faktiskt inte var helt klar med det. Sen går man till jobbet med halva ansiktet mejkat å halva inte....Jag tänker på det varenda dag jag står där framför spegeln, jag får INTE glömma om jag blir avbruten.

Minna sa...

P: fy fasiken, det skulle inte vara kul. Mascara bara på ena ögat.... man skulle ju se sinnessjuk ut.

Anonym sa...

jag undrar: vad gjorde nessen i bilen alldeles själv?
/nyfiken-i-struten

Karin sa...

Jag är så nöjd över att jag inte blivit sminkberoende. Jag får sova några minuter extra på morgnarna och behöver inte oroa mig över att möta dagen halvsminkad. När det är riktigt illa trycker jag i lite ClearEyes i ögonen och vips ser jag sådär härligt pigg och grundsnygg ut. Eller så är jag bara så trött på morgnarna att jag inte uppfattar situationen helt korrekt...

Minna sa...

Nyfiken-Monika: jo... jag la ur en massa saker ur min väska när jag skulle på IKEA... så att jag slapp kånka runt på dem. Så därför la jag den i handskfacket!
Karin: Jag clearajsar också. Just nu är min kompis i NY och inhandlar åt mig!