tisdag, augusti 14, 2007

Minna

Dagens jobbiga sak:
* Personer som ska säga ens namn hela tiden:
- Men vi gör så här då Minna!
- Minna, då säger vi så.
- Men om vi gör så här Minna?
- Minna, jag tycker det här har varit ett givande samtal.

Dagens trista sak:
* Kemisten har fått en ovana att belamra vår fina altan med sina svettiga stinkiga fotbollskläder. Det dräller av benskydd, skor och svettiga shorts där man vill sitta och äta.
* Nu är alla byxor för små.

19 kommentarer:

yllet sa...

Men du. Det är väl mysigt också att brallorna är för små?? :D Det är ju en bebis som gör det!! Och.. Det finns massor med.. uhm.. sköna mammabyxor. Ok, inte massor men en del iaf!

Anonym sa...

Här kommer en fräsch hälsning från en ny(?) trasa! Stort grattis till moderskapet, det är hur coolt som helst! Helt klart beroendeframkallande...

Minna sa...

Yllet: jo, det är najs på sitt sätt, ABSOLUT! jag har inköpt mammisar men det känns som om jag fortfarande är för liten för dem...
Nadia: Fräscha trasor är underbart! Tack så mycket!

Anonym sa...

mjukisbrallor kan man använda länge, och när de är för trånga vänder man dom bakofram så rumpan kommer på magen :)

förresten kan jag säga att svettiga fotbollsgrejor är en miljard gånger najsare än hockeysvett. Tänk dig svettiga handskar, suppar och underställ... fy - det är den äckligaste lukten som finns!! :)

Anonym sa...

HAHA! Jag hade inte läst inlägget om de nya forbollsskorna förut. Kunde inte låta bli att skratta högt, tur att jag är ensam på kontoret fortfarande. Jag tror ni passar bra ihop, du och kemisten ;o)

Linda K sa...

du får ha dina snyggo klänningar från wardrobe!

allra konstigast är när folk man inte känner ska använda ens förnamn. säljare som ringer till exempel. jag är väl för fan i våld inte linda med dig, äckelgubbe! skriker jag då. inte. men jag tänker.

Minna sa...

sara: har gärna mjukisbrallor... men inte på jobbet! ja, hockey är mer stinky än fotboll. Suppar slipper fotbollsspelare...
Tina: ahha, ja, det inlägget är en favorit, hans jäkla telefonsko...
LindaK: ja, och mina mammajeans som jag har idag, apuh!!! Han som sa Minna x 1000 igår kände jag inte men det är min nya chef...

Anonym sa...

Just det där med att folk säger ens namn hela tiden, och speciellt människor som inte alls känner en... Liknande irritation väcker även folk som envisas med att ställa sig så himla nära en när de ska prata med en... Vad gör man? Jo, backar ett litet steg och den andra följer efter...Men vad ÄR det med dessa människor? Har dom aldrig hört talas om den personliga sfären?

Ann Charlotte sa...

Du ska få se vad gravid du kommer se ut när du börjar med mammabrallorna, helt plötsligt tar magen jättemycket plats, men det är inte alltid man känner sig redo för det, Atott

Minna sa...

Ann-Charlotte: jag vet! det är verkligen så, magen blev mega- stor!!! Skumt! men det känns helt ok, nu har jag ju gått halva tiden så jag behöver inte smyga längre...

Kottemor sa...

Kjol är ett mkt användbart plagg
i dessa tider.
Man kan liksom bara kasa upp den mer och mer på magen så midjan sitter ungefär under brösten för kjolar är ju oftast bredare nertill.

Man får bara passa sig så man inte kasar upp dem FÖR mkt utan har koll på hur pass korta kjolarna är.
Man får ju tänka på omgivningen.

Och som Nadia sa, det är helt klart beroendeframkallande, jag har försökt övertala mannen i 2år nu nästan att bara eeeett barn till vore hur fint som helst:)

Kramar!

Minna sa...

Kottemor: Hahhaha, ja man vill ju inte gå med den vita tjocka gravidrumpan bar...
Det låter bra att det är så beroendeframkallande!!! kram

Anonym sa...

Snart kanske han spelar fotboll på terassen också...

Anonym sa...

fast- när folk man inte känner kallar en för "hjärtat" - då spyr jag!

Minna sa...

Alis: det är bara en tidsfråga.
sara: jag spyr också.

hampa sa...

Minna-Hjärtat!

Alla byxor? Går du naken till jobbet då???

Minna sa...

Hjärtat: jag går i baddräkt!!!

Anonym sa...

Men Minna, nu är det torsdag Minna, och du har inte bloggat på länge, Minna. Minna, det börjar bli dags för ett nytt inlägg. Eller, Minna, vad tror du om det?

Minna sa...

Polly: jag vet! jag orkade inte igår!!!