fredag, mars 03, 2006

Jävla sås

Dagens roliga saker:
* Var på Systemet, la fram min önskan så här:
"Hej, jag vill ha ett vitt vin som bara ska drickas. Det ska inte ätas nåt."
* Åt på indisk restaurang i stort sällskap. Frågade en i sällskapet vad hon hade beställt:
" Nån biff med nån... jävla sås."
* Det är festligt när nån hälsar på en, som man inte känner. Idag mötte jag två killar i övre tonåren på gatan och de hejjade på mig. Helt seriösa, flinade inte misstänkt eller nåt. Undrar om det var några jag kände?

Dagens trista sak:
* Kl 07.50 passerade jag Slussen. Där steg det på en man med dragspel och satte igång! De flesta satte kaffet i halsen och han fick inte många kronor.

8 kommentarer:

Anonym sa...

hahah. vad fick du för vin då?!

Anonym sa...

Jag hatar dragspel!
Det är två snubbar som spelar gitarr och dragspel, alltid samma enerverande låt, och de spelar i minst två stationers resväg = alldeles för länge. Jag lyckas tajma dem fan jämt. Vet ej var de går på men de går alltid av i bredäng. De får alldeles för mycket pengar för att de ska sluta. Jag blänger bara argt. En gång när jag var på kasst pms-humör fräste jag när de gick förbi med koppen: man ska bara spela EN station!

neonglitter sa...

Såsen var bra! Det ska jag beställa nästa gång. :-)

Anonym sa...

hej, jag är ny läsare av din blogg, and i sure like it :) är det en ritbräda du ritar alla söta figurer och bilder med? // camilla

Minna sa...

Cecilia: Minns inte och idag är det uppdrucket...
Tilda: En gång gick det på en tant, utan instrument... så sjöng hon typ: Laaa, laaa, la la la. Sen sa hon: Pour la music. Jag och min kille hon på att explodera av skratt. Kändes som dolda kameran.
Neona: Den var tydligen mkt stark...
Camilla: hej hej och tack. Jag ritar i paint med musen. Har ingen specialutrustning överhuvudtaget.

Karin L sa...

Hej svejs, jag tittar in här nästan varje dag men har nog aldrig kommenterat tror jag. Du är skojig och dina illustrationer är verkligen träffsäkra! (Är det okej om jag länkar?)

Anonym sa...

Jag avgudar dina bilder. Så sansöst bra. Helt sjukt. Fortsätt så!

Minna sa...

Sofia: Tack! Värmer så här i snön.