tisdag, februari 01, 2005

Pryttlar

Dagens roliga saker:
* A konstaterade att det är aldrig kul att få presenter från folk som gillar pryttlar. För de ger alltid bort små små paket, innehållandes just pryttlar!
* Vi var på fikapaus på ekonomiavdelningen. Kaffet var slut i automaten och ingen orkade byta. Men sen kom det en ekonom med koffeinabstinens och böt kaffepatron - så då fick vi kaffe. Den som väntar på nåt gott kan ibland bli räddad av en ekonom.
* R sa i samma veva att han aktar sig för att byta kaffepatroner, för han är rädd för att folk ska be honom byta så fort kaffet är slut. Vi sa att vi ska sätta upp en lapp vid automaten där vi hänvisar till R om kaffet är slut.
* M hade sin dotter Gerda (ca 4-5 år) på besök. Gerda gick ett varv inne i vårt rum för att kolla in läget. När hon konstaterat att det var lugnt - så satte hon fart och sprang flera varv så att papperna fladdrade i vinddraget.

Dagens trista saker:
* Tittade en liten stund på Club Goa. Min exgranne fick mig att byta kanal, Meral Tasbas. Hon är verkligen... nja, hon är inte direkt sympatisk - om man säger det så.
* Jag har sagt det förr men säger det igen, det är trist att laga mat.

1 kommentar:

hampa sa...

År inte Linda trosing med där? Eller hon kanske är hemma i Svergie och reparerar sitt förhållande med Fadde?!