onsdag, december 29, 2004

Skärpskillnad

Dagens roliga saker:
* A konstaterade att det aldrig tar slut på saker som man vill ha.
* A konstaterade att hon var klädd som en tvååring, dvs i jeans, collegetröja och gympadojjor. Jag påpekade att jag hade exakt samma kläder på mig och därför också såg ut som ett barn. Hon höll inte med eftersom - (som hon uttryckte sig) "du har ju skärp".
* Jag höll på att explodera av skratt vid fel tillfälle. Bet mig hårt i kinden, nu tre timmar efteråt har jag fortfarande märken. Samtalet handlade om hur synd det var att en viss lampfabrik lagts ner. Lamporna som fabriken tillverkade är så fula att Sverige borde skratta sig lyckligt för att inga fler produceras. Jag ville skratta mig lycklig men just då var det inte läge.
* Kemisten har köpt ny mobil. Det första jag gör när jag äntligen får låna den, är att råka skicka i väg ett sms. Jag fick nån fråga och tryckte ok, och vips så hade jag skickat ett sms. Men inte så konstigt, man kan ju för 17 landa en månraket med den där...
*... sen ska jag lägga in viktiga datum i hans mobilalmanacka. Den femte februari är ett viktigt datum. Så jag knappar in att jag fyller år och utan att tveka skriver jag "Minna 25"...
- 25? frågar Kemisten...
Först då märker jag vad jag skrivit och skrattar så mycket att jag slår huvudet jättehårt i väggen. Aj!

Dagens trista saker:
* Att det ska vara så svårt att förstå att man själv måste trycka på "öppna dörrenknappen" när man ska gå av en blå buss.
* Att det ska vara så svårt att förstå att "öppna dörrenknappen" inte fungerar på Stockholms samtliga tunnelbanor.

Hipp Hipp Hurra på Ingers och Ingers födelsedag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, jag tror jag skrev "Minna 5 år" när du fyllde 9, fortfarande...

Tack för grattis. Krama Inger från mig om du träffar henne.

Stora Syster