torsdag, augusti 18, 2011

Anaflabeten

Dagens suck:
* Jag har två olika fylleriböcker. En som man fyller i varje gång ens barn fyller år och en sån här rolig bok. Jag fyller i med fina färgglada pennor med min finaste handstil. OCH SKRIVER FEL! Först fyllde jag i att första gången Smilla var hemma var den 11 juni. Svårt eftersom hon är född en månad senare. Och sen skrev jag fel på födelsevikten. Så då måste jag kludda över och skriva om det det blir så fult. Anaflebet är vad jag är.

7 kommentarer:

Linda K sa...

den har jag också till tilde :)

du inser väl att smilla kommer att titta i den senare i livet och tänka: hon kunde inte hålla koll på när jag föddes, min egen mor... :P

Minna sa...

Ja, man sänder ut ett slarvigt budskap. Charmigt?

Anonym sa...

Hmmm, satsa pa en ny bok? eller skriva bredvid sma notiser on hur skamsen man ar?
Rosten i Ralien

Anonym sa...

Eller så tittar hon tillbaka och tänker "Vilken underbar mamma jag har som faktiskt _försökte_ fylla i de här böckerna så jag skulle ha nåt att läsa om mig själv."

/Inger

Betski sa...

Vad är en anaflabeten? :)

Minna sa...

RR: nä, inte köpa nya... det går inte.
Inger: så kan man tänka.
Betski: jaha, framgick inte det? Att anaflabet, det är nåt man på skoj säger om analfabeter alltså.

Sara sa...

I mitt babyalbum står det 1984 upptäckte jag för några år sedan. Och då är jag född 1980. Morsor får lov att vara lite förvirrade.
Jag har också en sån här bok till min dotter och nu ska jag köpa en till min son som fyller 1,5 snart. Har en känsla av att ifyllnadet kommer avta med åren.