torsdag, augusti 18, 2011

Not so happy

Dagens irriterande sak:
* Idag gick vagnen sönder. Vi har en BRIO Happy 2011. Det var chassit. Eller, det var bromsen som sitter på chassit (var annars?). Helt plötsligt var bromsen bara av. Min pappa konstaterade snabbt (med typ en mickromillimeters betänketid): Det där måste man svetsa.
Det sa han innan jag ens såg var den hade gått sönder.
Sen åkte han till sin kompis svetsaren som dock inte hade tid. Så imorgon måste jag lämna Jack på dagis när jag har Smillen i sele.

Jag har fotat skadan. Vad ska jag göra med bilden? Vi orkar inte reklamera osv... och därmed vara utan vagn i 100 år. Tycker ni att jag ska maila BRIO och kopbarnvagn.nu och visa bilderna och säga: You suck! Eller, var lägger jag mig? Jag kommer ju trots allt att laga den på egen hand.

Smilla - happy with Tummen.

9 kommentarer:

Bumba sa...

Kan ni inte reklamera och låna en vagn så länge av någon? Vi har en Brio hårdlift ni kan få låna, tyvärr inte en vagn, jo en sunkig historia men den vill man knappt ta i med tång.

Minna sa...

Bumba: tack snälla men nä, fan orkar inte. Killen med svetsarfirma får fixa det imorgon.

yllet sa...

iaf maila och hoppas på nån ersättning! kanske en.. öh.. lok?

Karin L sa...

Jag skulle nog skriva till butiken och bifoga kopia av kvitto & bilder på skadan, förklara att du har en bekant som är svetsare och att du därför inte har något emot att själv bekosta reparationen. MEN att du gärna vill veta om/hur butiken skulle vilja kompensera dig för den defekta produkten du köpt. Förmodligen skulle de mer än gärna ge dig några hundralappar tillbaka på priset (varan är ju uppenbarligen behäftad med fel, den har inte tålt normalt slitage ens under några månader) eller kanske kan du få ett presentkort. Om de inte vill kompensera dig skulle jag skicka precis samma brev till Brio (med tilläggsinformationen att butiken inte velat hjälpa er).

Minna sa...

Yllet: Lok? Lök? vad menar du kvinna?
KarinL: bra förslag. Det blir nog så.

yllet sa...

ett lok. ett briolok. det var den enda kompensation jag kom på från brio.

Minna sa...

Yllet: ja, då kan Jack köra mig och Smilla till dagis! :D

Anna sa...

Haha åh jag skulle blivit skogstokig. Om du hade köpt den på Brio Store på Norrlandsgatan så hade de fixat det direkt för de är helt underbara. Men jag skulle definitivt klagat, ja!

Anonym sa...

karinL:s forslag ar superbra.
RR