torsdag, december 31, 2009

Janne

Gårdagens roliga sak:
* Igår fick Jack en ny idol... Toras och Signes pappa Janne. Så fort Janne skrattade - då skrattade Jack. Vad han än sa så nickade Jack och log. Nu sitter han i köket och ropar Janne, Janne!!! Och den där Signe... hon ska nog börja med MMA! Maken till tålig tuff unge har jag aldrig sett!

2 kommentarer:

Smamman sa...

MMA är jättebra träning och säkert kanonbra för barn. Så vilken tur hon har som har så smarta föräldrar säger jag! Tror barn kan ha ofantlig nytta av diciplinen i alla kampsporter. Och det är milsvid skillad mellan att träna/tävla i kampsport och den skräckpropaganda som man kan se i TV debatten från tävlingar där de slår halvt ihjäl varandra. Har själv levt med karate och vet föräldrar som kommer fram och tackar tränarna och har sett vilken enorm positiv effekt träningen har på deras barn på alla områden.
Förlåt, men jag såg det där debattprogramet i SVT där de klankade ner på MMA idrotten. Känner själv en massa MMA utövare som är läkarstuderande, poliser och de finaste skötsammaste ungdommar man kan tänka sig som älskar sin sport.
Gott nytt År :-)

Minna sa...

Smamman: här är vi bara ivriga påhejjare, Kemisten kollar på det JÄMT och självaste fadern till barnet är gammal utövare! Så Signe är i trygga händer! hahah! Gott nytt år själv!