måndag, oktober 19, 2009

Men asså hallå bah

Dagens bestäm er:
* Skickade ett mail till antagningen (universitetet) och frågade om jag behövde komplettera min ansökan med papper på att jag pluggat. Jag fick två svar... ett som sa: Vi har 210 registrerade poäng på dig i LADOK. Det andra sa: Skicka in vidimerad kopia till oss!
Jag säger: Fan orka. Jag vet ju att de har sett poängen i systemet... nånstans där finns de ju.

6 kommentarer:

Sindri sa...

Här säljer de en T-shirt med en stor hand som gör stopp tecken (ser det ut som) och så står det med små bokstäver: jag har 5 universitets examina. Har just gått och undrat över vem kundgruppen var men nu har jag alltså hittat dig ;-)

Minna sa...

Ja... fast det är jättemärkligt... för jag har inte det! Jag har läst 160 rena universitetespoäng... vad det andra kommer ifrån vet jag inte riktigt. Jag kanske borde kolla upp...

Båthuspernilla sa...

Är det inte för att de "gamla" poängen har räknats om till nya högskolepoäng (hp). Mina har då utökats från ca 180 till ca 272 i och med den omräkningen.

Minna sa...

AHA!!!! Ja, så måste det ju vara! Oavsett mängd, jag är glad över att de ligger i LADOK! Tack för mysterielösningen!!!!!

Emma sa...

1. 1 gammalt poäng = 1.5 nya högskolepoäng.

2. Du kan alldeles själv titta vilka av dina meriter och grejer som finns i databasen genom att gå till "mina (dina då) meriter" i ditt konto på studera.nu
Om något fattas, skicka till Strömsund. Behörigheter till grundkurser grundar sig oftast på ditt gymnasiebetyg så det bör du då se till att det ligger inne.

*Nördig**Vet* =)

Minna sa...

Emma: inte nörd, du är smart ju!!!
Tack för info.