måndag, september 22, 2008

Unge. Ligg still.

Dagen match:
* Tar det minst 20 minuter för er att klä på era bebisar? Och då är det bara blöja, body, byxor och strumpor! Ungen som jag har här hemma - han kastar sig i panik, han vrider sig som en mask, han fäktas och leker pinne och gör allt i sin makt för att få vaka naken. Det är sällan jag lyckas knäppa alla knappar i bodyn utan den får ofta sitta på trekvart... Nu ska jag försöka få på honom jacka och mössa...

9 kommentarer:

yllet sa...

strumpor är det i princip lönlöst att sätta på den här pajjsaren! 5 minuter senare har han ändå max 1 på sig medan den andra ligger övergiven i babygymmet..

Anonym sa...

och sedan är både han och mamma geonsvettiga... värst är alla former av ytterkläder.

/Helena SP, somm förbannar pappan som inte köpte byxblöjor...

Anonym sa...

ja, gudibrallan - det där har jag glömt... man blir helt galen alltså. Här gick det över den senare delen av dagistiden.

Karin sa...

Ytterligare något kul att se fram emot alltså! här har det inte börjat än men å andra sidan behövs det ju inte heller så mycket kläder.

Minna sa...

Yllet: om jag får på dem stannar de på... OM jag får på dem alltså...
HelenaSP: *pust*
Sara: många härliga år framöver...
Karin: se ovan...

Comments by Klint sa...

Här är det pyjamasen som är problemet. Då förvandlas hon till en hal ål och allt på skötbordet åker ner på golvet. Armar och ben sticker ut åt alla håll och innan vi är klara svettas jag som efter ett gympass!

Jonna sa...

Det blir svårare och svårare efter hand som hans styrka växer :-) Några 20 minuter är vi inte uppe i ännu, men ändå en bra stund längre än det hade behövt ta :-)

Anonym sa...

Brukar muta med någoting riktigt smaskigt typ tandkrämstuben. Här trär vi tandkrämstuber igenom alla jack- och tröjärmar.

Anonym sa...

He he he... nästa generations "Naken-Janne" kanske :-D