Dagens men-varför-blir-de-så?:
* Hur kommer det sig att trots att man kokar sin ägg på exakt samma sätt varje gång... så spricker det ibland och ibland inte. Ytterst irriterande.
lördag, oktober 20, 2007
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
8 kommentarer:
Det hänger väl på hönans kost skulle jag tro. Olika tjockt skal helt enkelt.
(Visst är det tråkigt med korrekta svar)
Förklara varför den där hinnan som sitter mellan skalet och ägget ibland är som förgjord att pilla bort, och ibland bara lossnar i sjok när man skalar!
och ibland hittar man en insektsliten bebis i ägget.
Tommy: jag vill bara ha A-höneägg.
Polly: jag vet! Man blir asirriterad.
LindaK: om man har tur!!!
LindaK: Bebis??! Urk! Bizarro!!
färska ägg är helkassa, svåra att koka och omöjliga att skala. Ju äldre desto bättre :)
Urk Linda, nu kan jag inte äta ägg ju, tänk om jag äter en bebis... det gör man ju iofs.
bläää - nu blir jag veggis!
Jag mår illa å kräks nästan om jag knäcker ägg. Det är ju som nån typ sträng eller nåt i vitan som är svår att få bort från gulan. Har hört att det är navelsträngen...Blää.
Polly: heheh!
Sara: nä, hellre färskt och svårskalat än gammalt...
P: hahah! jag är inte det minsta äggkänslig faktsikt!!!
Skicka en kommentar