måndag, juni 18, 2007

Kim

Häromdagens roliga sak:
* Kollega A filosoferade:
"Om en kille som heter Kim gifter sig med en tjej som heter Kim. Och de sen vill döpa sin son och sin dotter till Kim och Kim, får de det?"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Förmodligen inte. Det stod i nån kvällstidning för nåt år sedan om en kvinna vid namn Johansson som ville byta till sin mors efternamn X-son, men det fick hon int eftersom hon redan bytt 2 ggr - och man får tydligen bara ha 3 olkia efternamn i sitt liv. Det bizarra var att hon som ogift hette Johansson, gifte sig med en Johansson och sedan skiljde sig från honom. Skatteverket ansåg att hon hade bytt JOHANSSON frn sitt eget, till sin mans och sedan tillbaka till sitt eget igen... *suck*
Sverige i ett nötskal??

Minna sa...

Anna: ja... det är nog så va. Jag sa till henne att sannorlikheten inte var så stor så att hon kunde lägga ner sina grubblerier... hahah.

Lindas trädgårdsblogg sa...

Jag drömde en gång att Kim Martin blev ihop med Kim Källström. Jag kommer inte ihåg vilket efternamn de valde efter att de gifte sig. Antar att det blir trassligt om de heter samma sak.

Minna sa...

LindaV: jag tror nog att det var därnånstans hon började sin teori... och hon tyckte att det var så bra för då kunde de ta varnadras flygbiljetter... om nån blev sjuk kunde den andra åka...

Linda K sa...

that´s deep.

Minna sa...

LindaK: ja, jag somnade nästan där över lunchen...