fredag, oktober 14, 2011

Men åh!

Dagens suck:
* Efter en liten banna av en dagisfröken igår susade jag till H&M för att köpa överdragsbrallor till Jack. Hittade jättebra - men de fanns inte i 110. Letade vidare i H&M-kaoset och hittade ett par andra som jag köpte. Men så vaknade jag mitt i natten (eller, inte jag utan Smilla) och kom på: Fan, jag köpte ju TÄCKBRALLOR! Visade byxorna för fröknarna i morse och jo visst, jag hade köpt täckisar. Det är bara att åka och byta och fortsätta leta.

Ni som tycker att det här va intressant... ni är inte riktigt kloka.

5 kommentarer:

yllet sa...

Men alltså. Överdragsbrallor? Vad är det eg? jag köpte nåt prassligt på Kappahl till nån av mina. Undrade när de skulle använda dem och lämnade tillbaks dem. Efter att ha frågat på dagis. På vårt dagis tyckte de att galonisar var bra. Och, om man hade, fodrad gallon. De har så himla mycket ideér.

Minna sa...

Yllet: ja, men det är typ som fodrad galon... typ med fleece i. Han hade sånna förra året, men de är i strlk 98 så de är lite små. Ja... om man bah: okej! Yes sir! Your wish is my command!!!!!

Minna sa...

SkåneAnna: Tack för tips!

en annan sa...

Meh, i Stockholm kostar Kax ProXtech 299. :-/

Jag stod och drog i ett par igår, insåg att om jag ville ha de billigare var de bara "vattenavvisande", mao inte lika bra... Men jag kan intyga att de dyrare kändes gediget mycket bättre och var mycket tuffare (reflexmonster på baksidan av benet).

Men så var jag en sväng förbi ICA Maxi och där hade de också billiga överdragsbyxor. Huruvida de var vattentäta eller inte kan jag dock inte svara på då jag sprang förbi på lätta små fötter i jakten på ett par (tio) liter mjölk ett par minuter innan butiken stänger (22:00). 8-)

Minna sa...

En annan: fick låna ett par, i strlk 104 och köpte ett par fleecegalonisar på Åhléns (110) så nu är han nog kittad...