tisdag, februari 02, 2010

Utmanad av skönheten själv

Dagens utmaning:
* Grymt coola och snygga Ida Silén har utmanat mig!!! Det är värsta många stegen i utmaningen men jag gör så här... jag härmar Idas saker fast gör dem till mina. Jag ska berätta 8 saker om mig själv! Så först läser ni Idas och sen mina. Eller kanske läser ni samtidigt. I två fönster. Vem vet?

1. Jag gick i Skärholmens gymnasium. Tog studenten 1995. Typ 3,8 i snitt. 5a i gympa. My only one. Prescious.
2: Jag har aldrig varit i ens närheten av ett elevråd.
3. Jag är usel på att gå i högklackat. Funkar en stund. Men sen brinner mina breda Kalle Ankafötter upp. Jag har en kompis som bor vid Odenplan (extra info).
4. Jag gillar att handla kläder. Handlar mycket på nätet.
5. Jag har aldrig haft en egen-egen bil. Den första bilen jag och Kemis köpte kallade vi för knarkarbilen. Nu har vi en fin grön bil. Av nåt märke. Typ Renault, utallas Renåååå, för er som inte kunde tolka min stavning.
6. Jag och Kemis vill gärna ta in på hotell.
7. Jag drabbades också av den typen av flygrädlsa som Ida beskriver. Dock inte i år utan för många år sedan. Då fick jag lugnande piller som doktorn sa så här om: De här kan du sälja dyrt på Plattan. Så skrev han ut en burk Stesolid 5 mg.
8. Om Ida äter pommes frites så äter väl jag fil med russin, solrosfrön och lite cornflakes. For the rest of my liiiiiiife!

2 kommentarer:

Ida Silén sa...

Haha, ååh. Du är så skön! :D

Frida sa...

åh minna, du är min rolighetsidol. och min springidol. jag hade bara trea i gympa. men femma i kemi. kanske kan jag impa på kemis?