onsdag, december 16, 2009

Saker man pratar om

Gårdagens roliga saker:
* Igår var sex glada hungriga människor hemma hos oss på middag! Ämnen som avverkades:
- Varför tar SF 10 kronor i avgift när man bokar på nätet. SFs representant i gänget fick det hett om öronen.
- Planscherna i Minnas flickrum. Vi tittade på några gamla bilder på 80-talet och fastnade för just den detaljen... vi såg Stefan Edberg, Carl Lewis, Alf, Michael J Fox och Jon Bon Jovi.
- Saker som man inte bör berätta på t-banan... exempelvis att man har klamydia eller att man uppskattar "gårdagens omgång men att man knappt kan gå idag".
- Mac vs PC.
- Hur man uttalar Digestive. Vi hade alternativen: DeggistivE, Deggistiv och Dedjestajv (engelskt uttal).
- Vi gosade även med en stor gul gummimask som Jack fick i present av min moster. Den gula masken som är gjord av mjukt kladdigt gummi gick bordet runt men fastnade främst hos Y. (se bild)
- Vi skrattade åt att C frågade A: Ska du åka det där loppet? Och syftade på Vasaloppet (Tjejvasan).
- Totalsågning av all typ av magreklam. Speciellt den där när det sitter en tjej under nån filt på en strand och är uppblåst i magen.

5 kommentarer:

sagt o gjort sa...

Helt vanliga blogg och middagsämnen alltså. Jag skrattar för övrigt fortfarande åt killen du hörde på tuben som undrade hur det kändes i rumpan idag...hihihoho

Minna sa...

Sagt och gjort: Precis, sånt som man pratar om. Jag försökte leta efter det inlägget igår, för du skrev ju nån kommentar om det för ett tag sen och påminde mig. Hahahah! Jag hade glömt! Men jag hittade det inte.

Jonna sa...

Håller fullständigt med! Bu för magreklamer!!! Men den där reklamen för Imodium Plus(?) där de pratar om att magen arbetar för fort och tjejen plockar vad som ser ut som en jordgubbe från ett träd. Jo tjena, om jag hade ätit skumma bär från träd så hade jag med fått diarré!

Minna sa...

Jonna: hahah, just det! :D Hahahah!

Ida sa...

Sjukt seg kommentar här, några veckor senare... :)

"Daidgestivv" skulle väl ändå vara mest korrekt engelskt uttal?

Typ "nyttigt för magen efter maten" betyder det väl?!