söndag, december 06, 2009

Jag blir så jävla irriterad

Dagens trista sak:
* Men va fan, det slår aldrig fel??? Idag hämtade Kemisten våra två nya vita barstolar. Fick dem färdigmonterade i två tunga paket. Öpnnade den första, superfin. Öppnade den andra... anade oråd... det såg svart ut. Jo men visst... det var en "black leather" - stod stort på utsidan av kartongen. Jaha, ringa till företaget och så ska de skicka ny... från Danmark.

Men hur svårt ska det vara? Det är ju så ofta så här. Det packas fel eller så saknar man saker i paketen. För att citera Kemisten:
- Hur svårt kan det vara? Mitt företag paketerar miljontals läkemedel varje år - och blir det fel så dör folk. Så vi packar ALDRIG fel, har aldrig hänt? Kan inte de där jävla möbelfirmorna skärpa sig litegrann i alla fall?

4 kommentarer:

Sara sa...

fyfan vad surt alltså...

yllet sa...

ja man kan bli helt galen på det!! jag vet inte vad de håller på med liksom. Äh, kunden märker nog inget..

No-one sa...

NÄÄÄEJ!?? Håller med: HURSVÅRTKANDETVARA!? Helt sjukt. Var med om en likadan grej i våras. Beställde en matta på nätet. Pratade dessutom med företaget i telefon för att dubbelförsäkra mig om att beställningen togs emot korrekt. Jo, då, men visst. Fick mattan. Fel matta. Gör om, gör rätt. Suck.

Minna sa...

Alla: fem dagar senare och de har inte hört av sig... och de sa fem dagar. Suck