onsdag, december 23, 2009

Däck

Dagens sanning:
* Jag är nog sämst i världen på att slå in paket. De blir pinsamt fula. Sveda och vinda och med utstickande hörn. Inte ens en kartong kan jag slå in någorlunda. Ser ut som om jag har slagit in en ett däck...

4 kommentarer:

Ems sa...

Julklappspapper ar alldeles for tunna och gar sonder om man forsoker gora det "tajt" vid hornen. Gammeldags inslagspapper (brunt) funkar battre men jag har "hittat" raddningen!!
crepe-papper, finns att kopa i snygga farger, guld, siver etc etc och som inte har den dar kassa tunna kvaliten fran nar man var liten och var en bla- eller vitsippa i skolan.
Iaf, crepe-pappret ar helt suverant och sitter dar det ska med en annorlund, cool struktur. vanliga tygband sitter jattebra pa och gor det hela extra lyxigt

God Jul & Gott Nytt Ar!

Minna sa...

Ems: då ska jag satsa på det nästa år! Jag brukar se det i affären och tänka: vad har man det till? Men nu vet jag!!! Tack det samma!

Anonym sa...

Måhända är du kas på att slå in paket - men de finaste julkorten har du gjort! Hurra! En fröjd att få posta så fina kort - till de som förtjänar dem.... :)

Jul jul!

/ Lovisa

Minna sa...

Lovisa: åh vad kul att höra!!!! Tack! God jul!