tisdag, augusti 25, 2009

Prestoånka

Dagens prestationsångest:
* Herregu', dagis ger mig prestationsångest. Vi ska göra ett litet enkelt collage (klipp och klistra) med bilder på Jacks närmaste, som han kan ha på dagis. Okej... hur ska jag kunna välja bilder? Morfar, farmor och pappa - inga problem. Mormor - major problem eftersom det typ inte finns en enda bild på henne.... Jag själv - grande problemo eftersom jag ser ut som ett miffo på alla bilder och man vill ju inte att Jacks polare ska håna honom för morsan...

8 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Jamenjagveeet! Jag försökte dessutom hitta bilder där jag tittade in i kameran OCH såg glad ut OCH dugligt snygg. Det tog mig ett halvår innan jag knåpade ihop de där bilderna till Lilltjejens nya dagis. På sant.

Minna sa...

Akan-Kakan: jag sitter här med typ ont i magen...

Karin sa...

Men den som du har som profilbild då? Eller känns det för pretto med studiobilder? Du kanske kan rita dit dig själv!?

Mia sa...

Jag tror att Jack tycker att han har bästa morsan vilken bild du än tar. Bara så att han ser att det är du.

hedgehog-sara sa...

bläk - jag förstår precis. Men du - du kan ju rita värsta avancerade släktträdet istället, du har ju massor med fina bilder på dig själv som du har ritat :)

Minna sa...

Karin: hahah, jo, lite pretto blir det nog!
Alis: sant! Jag tog en där jag är med honom...
Sara: psykovarning på mamman...

yllet sa...

för oss tog det fyra månader att göra en till busan. Och nu ska lillskiten ha ett också?? Jag tänkte att man bara kan byta plats på kidsen? Samma foton med på ena hon i mitten, det andra han i mitten? :) De har ju facken bredvid varandra iofs. Kanske att det kommer märkas?

Minna sa...

Yllet: recykling is the shit!