tisdag, juli 28, 2009

Fuck you Postjävel

Dagen irri:
* Ibland är Posten ett jävla pissföretag! Ibland hatar jag dem. Som till exempel när de tar EN VECKA för dem att leverera ett brev! Och deras enda jävla pissiga svar är att de postar över 20 miljoner försändeler per dygn och ibland händer det! Jag undrar om tjejen som inte fick den bröllopstavla som hon skulle ge i present sa så till bröllopsparet när hon gick tomhänt till bröllopet! "Sorry, men 20 miljoner försändelser per dygn, ibland händer det, you know"!

Och de ber inte ens om ursäkt i sitt svarsmail. Nej vi ska bara imponeras över deras (bristande) förmåga att hantera 20 miljoner försändelser!

5 kommentarer:

hedgehog-sara sa...

jävlapuckon, dom där Posten.

Sofia sa...

Posten lyckades nånstans i hanteringen totalmosa min almanacka jag beställt från Personlig almanacka. Nu låg den inplastad med ett brev där det stod att den var skadad (=totalförstörd) och sen ett telefonnummer. Jag ringde naturligtvis upp men det var totalt omöjligt att få ersättning, det ger de aldrig i sådana här fall påstod personen. Som tur var så var de på Personlig almancka väldigt generösa och skickade mig en ny efter att jag mailat dem bilder på förödelsen. Fy fan för Posten i sådana här fall säger jag bara.

Minna sa...

Sara: Pisspost!
Sofia: det är aldrig nånsin deras fel! Nånsin! :(

Linda K sa...

jag plastar in ett rum för postens folk också.

Minna sa...

LindaK: you are tooooo kind!