onsdag, juni 17, 2009

Vinlotten och jag

Dagens roliga sak:
* Jag var med i jobbets vinlotteri. Pyntade in två flaskor - vann första pris... som var på sex flaskor! Så nu är midsommarafton räddad!

Dagens trista sak:
* Jack var trött och upprörd (pga av att det var kväll och att han inte fick gå ner för källartrappan själv) och bet i protest på en toapappersförpackning. Fick in en bit plast i munnen. Fort som attan stack jag in lillfingret i munnen på'an för att pilla ut plasten. Fort som attan bet han till. Satan vad ont det gjorde, jag skrek till!! Han fick panik av mitt skrik och skrek sedan oavbrutet i tio minuter med tårarna sprutandes nerför kinderna.

Nu... tre timmar efteråt har jag fortfarande bitmärken kvar i fingret och han ligger och trynar under täcket. Man undrar ju vem det var som var berättigad till de där tårarna egentligen.

7 kommentarer:

yllet sa...

vilken gangster!!

Karin sa...

Vilken vinnare! Snyggt jobbat.

Linda K sa...

ja jäklar vad dom kan bitas, dom där små!

Inger sa...

Glad midsommar. Har du sett vad vi letat reda på? http://www.sweden.se/

A home far away sa...

Grattis till vinpaverna:)

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

Smamman sa...

Aj då fast om du dricker upp det där vinet glömmer du det garanterat ;-)
Vad är det med det där bitandet egentligen? Jag råkade låta S hålla i osten häromdagen när vi handlade mat. När jag stod i kassan märkte jag att tanten bakom stirrade. Då hade han bitit sönder hela osten genom plasten. Såg dock kul ut när ostskivorna hade färdiga bitmärken.

Minna sa...

jag har läst er alla men orkar inte svara varochen!!! :D