måndag, mars 09, 2009

Sex

Bröllopets jätteroliga sak:
* Helgens brud är en riktig SATC-tjej. Vigselförättaren pratade lite om brudparet och vad de gillade och vad de gjorde på fritiden osv... Och så säger hon:
- Och bruden, du gillar Sex... anthecity!
Hela sällskapet brast ut i asgrav! Liiiiite för lång paus där.

10 kommentarer:

Akan-Kakan sa...

Haha, modern vigselförrättare!

Minna sa...

Akan-Kakan: Mycket!!!

Anonym sa...

Ha ha undebart med sånna vigselförättare. Jag var på ett bröllop där prästen (som var barndomskompis med brudparet) vände sig till tjejen och frågade "tar du x denna y till din äkta make för inte tog du ju mig" och lät jätteförnärmad :-)

Minna sa...

Smamman: HAHAHA!!!!! Sjukt kul!

Anonym sa...

Halkade in på din blogg av en händelse och läste bland annat om spöket ni har (haft?) hemma. Spännande. Märker ni fortfarande av det?

Karin sa...

Hahaha, ljusår ifrån vår vigselförrättare, torrare människa får man leta länge efter! Men han gjorde ju sitt jobb iaf så man ska väl inte klaga...

Minna sa...

Eva: ibland sätts tv/stero på/av av sig självt... så jag tror att han är kvar!!!

Minna sa...

Karin: nä, det är väl en bonus om han/hon är rolig! Fast du fixade väl din från Israel så du kanske inte hade tillfälle att träffa honom innen?

Karin sa...

Nä, hade aldrig träffat honom tidigare, var bara lättad över att vi hittade någon som kunde ställa upp med kort varsel när vi ville! Våra israeliska gäster fick stå för de spontana kommentarerna istället - "Ya'alla, kiss the bride!" var min favvo - arabiska och engelska i samma mening, kan det bli mer israeliskt liksom!

Minna sa...

Karin: hahaha! Perfa!