fredag, mars 21, 2008

Tåvinkning

Nätternas drömmar:
* Vad är det med mig och kändisdrömmar? Härom natten drömde jag ju om Androla. Igår natt drömde jag att jag såg Sami Sirviö från Kent sitta i en buske och bajja. I natt drömde jag att jag låg under en filt och vinkade med tårna till Henrik Schyffert!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha!!!Det är lite mysko att bajja i en buske! Och tänk vad förvånad man skulle bli om man såg nån göra det på riktigt!!!

Linda K sa...

när du vinkar med tårna till schyffert, gör du det sådär cool då eller jur går det till? ser han att det är du? vinkar han tillbaka? berömmer han dina skor?

Minna sa...

P: man skulle inte tro sina ögon!
LindaK: coolt men kraftfullt! Gick inte att missuppfatta att det var en vinkning! Han vinkade bara tillbaka, helt vanligt!

Karin sa...

Jag var lite mer internationell i min dröm, jag skulle vara med i en av Madonnas videos så inatt tränade vi in koreografin ihop. Håll utkik efter mig när du kollar på MTV nästa gång!!

Minna sa...

karin: coolt! Hon hänger ju i Israel då och då...

Anonym sa...

Ja du!! Vad ska man säga, du har verkligen en riktig aktivitet i hjärnan och jag är "hjärndöd" när jag sover. Vi kanske kan byta ett tag så jag har något att skratta åt på morgonen..Tingeling