tisdag, mars 04, 2008

Snubbon

Dagens förresten:
* I söndags såg jag en repris av det där städ-programmet på tv4. Programmet där två tanter åker hem till folk som har det snubbigt hemma. Jag säger bara: Fy fan. Fy fan vad äckligt.

6 kommentarer:

yllet sa...

Ja men eller hur?!? Det är ju bara att inse att hur rörigt man har det själv så kommer man aldrig få någon gratisstädning av tanter från tv4 iaf!
Men frågan är om man verkligen skulle vilja ha det?

Minna sa...

Yllet: såg du också... han var ju inte helt hemma alltså... blev sur över att nån sa att det såg ut som en lagerlokal... well, det var ju smickrande - det var ju en soptipp!

Ems sa...

jag mar alltid illa nar jag tittar pa det dar programmet. Ibland mar jag sa illa att ag kanner ett behov av en spann... Hur kan manniskor ha det sa fruktansvart ackligt? Det varsta programmet hittills var nar en kvinna hade x-antal katter som bajsade overallt, speciellt uner henne sang. Tyvarr var kvinnan inte sa varst hajj pa att stada utan tackte bara igen "halet" runt/under sangen med kuddar... Da var jag tvungen att byta kanal.

Anonym sa...

eller hur äckligt, hur kan man liksom? Jag som tycker att mitt hus är sunkigt ibland har ju värsta slottet om man jämför :) Så himla skönt att bli varse.

Anonym sa...

Jag blev illa berörd när jag såg programmet - inte enbart beroende på hur skitigt, äckligt och belamrat det var, utan för att mannen förmodligen var psykiskt sjuk på något sätt.

Det spårar inte ut på det sättet utan anledning, utan något allvarligare måste ligga bakom. Det var ju egentligen misär han levde i. Det var bra att han fick hjälp, men tänk vad TV utlämnade honom med namn och allt. Det kändes fel, för som sagt det måste vara grava psykiska problem bakom.

Minna sa...

Ems: kräka.
Sara: paradiset!
Anonym: jag håller med. Han var inte frisk. Det var lite sorgligt också, helt klart!