lördag, mars 29, 2008

HJÄLP

Mitt tangentbord har blivit helt skumt! NU funkar det... men helt plötsligt kan jag inte skriva å/ä/ö/? osv. Det verkar som om jag har kommit åt nåt... men varför funkar det NU och inte när jag skriver mail? Nån som är duktig på sånt här?

8 kommentarer:

Anonym sa...

åh - jag som trodde du var plakat ;)

Minna sa...

sara: jag är nykter som en spik.

Anonym sa...

:D Du har säkert kommit åt tangentkombinationen vänsterALT + Shift, då växlar man språk på tangenbordet och du fick säkert engelska ;) Det kan vara andra komb också men jag tror att dessa är standard.

Ha en bra söndag
Mia, som inte bara är mamma utan jobbat på it-support också :)

Anonym sa...

Glömde en sak... och det kan man ställa in program för program. Kolla nere vid klockan om inte det står EN bredvid i mailen och i IE står det SV.

Hej igen....

Anonym sa...

Jag hade en brödsmula eller nåt under T:et förut så att man inte kunde skriva som vanligt utan att trycka HÅRT på tangenten.
Tillslut fick jag bort den efter att ha skakat och vänt uppåner osv osv. Men så upptäckte jag att den satt under B:et istället.
Störigt....

Minna sa...

Mia: aha! TACK!
P: ahhah, irriterande är bara förnamnet!

malla sa...

Jag har lyckats med det, eller iaf något liknade, hur många gånger som helst... när man skriver vissa bokstäver så blir det något helt annat som punkt å semikolon... hur irriterande som helst eftersom det ofta blev så under hemtentor och uppsatser... på ngt underligt sätt lyckades det bli normalt igen (efter att ha slagit på tangentbordet lite)

Bara för några månader sedan kom jag och en kompis med samma problem fram till att det var alt + shift som något klok själ skrev ovan! verklig lycka, nu när vi vet! ;D

Anonym sa...

Nä, det är ju faktiskt så att mejlprogrammen innehåller bara en viss mängd åä och ö och när man har skrivit för mycket åååååååååhhhh, äääääääsch och öööööööööhh... så blir det så.