söndag, februari 10, 2008

Love

Dagens trauma:
* Nu är det över ett dygn sedan... men jag har fortfarande inte kommit över chocken som infann sig när Christer Sjögrens dansare drog fram flaggor ur trosorna och sjöng "I love Europe"!

Världen blir sig aldrig mer lik.

9 kommentarer:

Karin sa...

Läge att spana in YouTube tror jag. Eller kanske inte...

Anonym sa...

Asså, det är ju så att man tror att sjögren snott vitrysslands bidrag. Dom brukar ju ha texter som "Ilove Jorop" ?

linnea-maria sa...

Det är nog lugnt vi kommer att slippa skämmas vid eurovision för detta kräkmedel kommer nog inte längre än så här, om inte alla 50taggare kastar sig över telefonerna för att inte barnen ska kunna ringa.
Tips! Skaffa bärsjal till Jack. ´Han känner sig förmodligen jätteensam i vagnen ;) /linnea-maria

Minna sa...

Karin: ja, du måste!!! Lite äkta svensk-skämsis.
Kemis: Dobra dan.
Linnea-maria: jag sitter med honom i sjal nu (första gången ajg fick till det ensam) och han sover. Men just i den här årstiden utomhus så tycker ajg att barnvagn är att föredra. Vi hoppas på det bästa! Men sjal är supermysigt!!!!

Anonym sa...

Dom där dansarna hade ingen aning vad dom skulle medverka i när dom tackade ja till TV OCH MELODIFESTIVALSDANS! Värre än så här blir det inte. På tal om vagnsångest så när mina barn var pyttesmå, stoppade jag om dom ganska "hårt", när dom sov inne kunde jag linda in dom i en bomullsfilt typ, och ute i vagnen en tunnare fleecefilt, dom verkade känna sig tryggare av det, lite livmoderskänlsa, trångt, dock har jag inte fleece eller bomull i livmodern vad jag vet! Må väl!

Kottemor sa...

hahahahahhahahahaha!
huja, skrämseltaktik, ungefär likadant som när Lordi vann hade han nog tänkt sig gode Christer.

Underbart söt liten Jack ni har:)

Kram kram

Anonym sa...

VA???!!! Skämtaru? Det har jag missat!!
Eller har jag verkligen missat nåt?

Anonym sa...

Ja att som dansare ha med i sitt CV att man drog ut hela europas flaggor ur trosorna tillsammans me Crille är väl som för en animatör att ha med att man animerade vildvitrorna i Ronja rövardotter eller Kattla i bröderna lejonhjärta!!

-Ja Stephen vad har du gjort sedan Ronja?
-Jag håller på att tillverka ett hemskt monster av 4 äggkartonger och ett sidenband som.....

dddd sa...

Aldrig mer... Den där låten.... Åh, gud, den där hemska låten... Jag har haft den i huvudet i flera dagar nu. Jag blir tokig.