måndag, februari 18, 2008

Hus

Dagens höna:
* Jag blir verkligen som en yr höna när jag lycktas lägga ner Jack i sin säng - och han fortsätter att sova! Jag vet inte vad jag ska ta mig till... jag halvbäddar sängen, jag kastar in saker i diskmaskinen och jag sätter på mig linserna samtidigt som jag bortsar tänderna. Åh! Underbart! Frihet i ett litet hus!

(och var och varannan minut måste jag ju gå och klappa honom på ryggen såklart)

8 kommentarer:

Anonym sa...

åh, det där känner jag igen. Man vill hinna göra ALLT - och ofta blir det ingenting. Hur var det med det där att sova när barnet sover? Pft! Vem har ro till deeeeeet?

Anonym sa...

Precis så är det, man längtar ihjäl sig och sen när bebben sover och det är tyst och stilla - då är man ändå där och petar :)

Minna sa...

Sofia: hahah, man typ står i vardagsrummet coh vet inte om man ska gå till höger eller vänster! Sover gör jag bra på nätterna faktsikt (peppar peppar)!
Sara: som en liten uggla kryper man fram och kollar över sängkanten då coh då...

Linda K sa...

mmm så vill jag också ha det!

Minna sa...

LindaK: och så får du! :D

Anonym sa...

Å nu fick jag minna-illustration-flash av lilla uglan som kikar ner p sussande bebisugglan.
:D
du är så målande, haha

Ha det härligt nu i bebisland!!

Minna sa...

Skåneanna: hahah! Tack!

Anonym sa...

Känner igen precis det du skriver! 1000 saker som ska göras på några futtiga minuter (iaf var det det som min lilla sov). Ska man börja med att gå på toa eller ska man diska eller bädda, plocka undan, äta lunch, dricka kaffe, duscha, dammsuga, titta på teve, ringa det där viktiga telesamtalet eller kanske tvätta först??
Man blir expert på att göra många saker samtidigt!
Och vila! Vem har tid att vila på föräldraledigheten??