torsdag, februari 07, 2008

Dagens sak:
* Dagarna går och jag med dem på nåt sätt! Idag har jag blivit nerbajjad inför pubik... C och Y applåderade!

Hahah, i skrivande stund ropar Kemisten från vardagsrummet: "Han är väldigt pigg! Borde han inte bli trött snart?"

11 kommentarer:

Anonym sa...

Vissa bebisar blir aldrig trötta fast att man kan tycka att de borde.Be prepared...
Tips1: Brygg starrrrrkt kaffe vid 22-tiden, drick kopiösa mängder svart. Det håller en vaken & i ok skick till ca 03.00
Tips2: Gör två mackor klara, man blir hungrig på att vänta att bebis kanske har lust att sova
Tips3: 5:an & 3:an har ok amerikanska-skratt komedi-serier, TV4 brukar visa gamla matprogram nonstop till tv4-morgon börjar
Tips4: Flytta täcket från sängen till soffan. Man behöver nåt att värma sig med om bebis mot förmodan tycker det är ok att du sitter stilla och inte rör på dig hela tiden.
Tips5: Passa på att försöka halvsova i soffan under tiden bebis vill ha mat och man måste va stilla.
När klockan närmar sig 4.45 är det nog troligt att bebis ev. äntligen sover. Smyyyg(annars kanske han vaknar) sakta med bebis till sängen, lägg dig ner å toksov i 180 till strax före 7 då bebis vaknar igen å är pigg.
Det kan vara så att man känner en konstig, nästan berusad alt. bakfull känsla i kroppen när man vaknar efter hela 2 timmars härlig sömn! Detta kan delvis motverkas tillfälligt av ytterligare kopiösa mängder svart kaffe och frisk luft. Men det är lika bra att vänja sig vid känslan och vid personen med de snygga ringarna som glor tebax på en i spegeln. Känslan kommer kvarstå i ca 12 månader eller så, ringarna blir bara värre.... ;)

A L V A S - P A P P A ! sa...

vicke trevlig blogg, hittade hit via Ida

Lena sa...

Hojta till om du behöver hjälp med sjalknytningen! Jag har ju en Sino trikåsjal som jag använt till förbannelse så jag vet hur man knyter krysset iaf ;)

Anonym sa...

Fatta inte först att det var en "föräldrablogg"... tänkte: Vad är detta? Står personen på scen och blir bajsad på, applåderas och någon skriker från ett vardagsrum???

Men så är jag ju oxå lite efter...

Barn lever sin egna rytm, inget att noja över... slappnar man som förälder av och är lugn - så blir barnet därefter... tror jag!!! ingen regel utan undantag.

tada

Minna sa...

P: tack för tipsen!! Perfa! :D
Alvas-pappa: oh tack! Häng kvar vettja!
Lena: tack snälla! jag har förstått att det är värt att lära sig!
Ströbaeck: uah... hahah, ja, det är värt att veta att ajg just fått barn... ahahha, annars blir det grose! :O

Linda K sa...

ha ha ha, ja bajs blir ju vardagsmat (ursäkta) i bebistider. enjoy! :D

Anonym sa...

Underbart, bananasplit! :)

Var dags glimtarn sa...

Som Linda skriver, bajs (och kräk)blir liksom vardag i babytider ; ) Min lille O lyckades kräkas på ett annat barns ansikte he he host när han var nyfödd. Det var inte så populärt men lilla tjejen tycker O är ok, nu 6 år senare: )

Anonym sa...

Haha. Detsamma undrar vi. Lillasyster gastar som besatt sedan en timme tillbaka. Hon vill INTE sova. INTE. Hon är 15 månader. Tror att hpn är chef. Suck.

Anonym sa...

Att bli nerbajjad hör till. Jack kommer skratta när du berättar det för honom när han är större. Mina killar 14 o 16 tycker det är jätteroligt att höra om såna saker. Plus att de tycker synd om ming som stod ut :-) men då säger jag att det var det värt alla gånger.
Lena

sara sa...

Min ene son kräks just nu. Och han är 8 år. Fast han är ju magsjuk, förstås. Och här sitter jag och läser bloggar!?? (Men han vill faktiskt inte att jag ska vara med honom, så jag sitter utanför toan och väntar och datorn bara råkade befinna sig där?)