måndag, oktober 15, 2007

Gloapa

Dagens gloapa:
* Jag hajjar inte folk som stirrar på andra. Idag på tbanan ringde det på en äldre mans mobil. En ganska rockig melodi spelades och han uppfattade inte att det var hans. Kvinnan bredvid honom (på andra sidan gången) stirrade på honom som om han var dum i huvudet. Och sen när han svarade så tittade hon bort och skakade på huvudet. Jag gillar inte gloapor!


11 kommentarer:

Anonym sa...

haru käkat glosoppa med stirrbettor eller?

så kan man säga till gloapor.

Minna sa...

Sara: nästa gång! :O

Linda K sa...

VAGLORUPÅ! vill man skrika högt till såna personer.

Anonym sa...

Skaffa en tv eller ett nytt liv kanske, jädra GK (glok....ng)!

Anonym sa...

åh hatar såna också. oftast är de femtio plus och verkar liksom bara gå runt och vara UPPRÖRDA. och så brukar både dam och herre ha rakad nacke typ, a la post-klimakteriets 'praktiska' frilla.
ganska nyligen var det en unge som stirrade på mig så pass mycket att jag blev skitirriterad och bara GLODDE argt tillbaka och höjde ögonbrynen åt henne. fy vilken hemsk människa jag kände mig som! man får (nästan) aldrig agga ur på barn.

Minna sa...

P: Ja, jäkla GK!
Matilda: alla som glor, oavsett ålder, förtjänar att bli glodda på tebaka!

Anonym sa...

Gud vad jobbigt att bli så upprörd över saker och ting, jädra surkärring/gloapa.

Minna sa...

Hanna: verkligen! Och sen skaka på huvudet som om HAN var dum i huvudet... :(

30-nånting sa...

Nu skäms jag, för jag är ju en sådan som glor på folk. Inte som den där kvinnan gjorde, men jag iakttar gärna människor och har nog tyvärr ofta svårt att dölja det. Jag sitter och rappar mig själv på fingrarna medan jag skriver det här.

Anonym sa...

hahaha det är ju nära att ögonen trillar ur på vissa..nästan som att man har just att sticka fram en flaska med desivon..öh antibakretiellvätska iaf.. ingen aning om vad det heter men desivon låter vettigt.. decivån decivon..arvh..jäjää vhatt ävvär

Minna sa...

30-nånting: fy på dig! :D
Ruby: hahaha, lacknafta liksom...