onsdag, september 19, 2007

Champions

Kvällens perfekta:
* Ikväll är en perfekt kväll. Jag sitter framför datorn och trixar och i vardagsrummet sitter Kemisten och hans goa kompis O. Vi har ätit gott och nu ska de kolla på Champions leauge. Och jag strosar ut till dem då och då och kollar läget! Underbart!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fan va najs. Vem vinner?

Minna sa...

Tommy: 1-0 till Fenerbache (eller hur det nu stavas...)

Pär sa...

Jag tänkte vara sådär vitsig som folk tenderar att vara i kommentarer till bloggar. Och så tänkte jag skriva något om att vi har exakt samma definition av en perfekt kväll. Och så började jag sätta mig in i tanken att jag skulle käkat middag med en kemist och en O och sen skulle jag sitta vid datorn och dom skulle se på något så obegripligt som fotboll. Och så insäg jag att det var så många delar som var konstiga att jag borde skriva det här istället.

Men jag får väl prova. Kanske är det även min perfekta kväll?

Minna sa...

Utomjording. hahaha, jag förmodar att du hellre hade suttiot framför tvn istället för framför datorn iallfall...

Pär sa...

Jag är inte så bra på att se på TV. Jag förstår inte fotboll. Så jag hade nog suttit vid datorn. Och så skulle jag drömma om att sova på toppen av Castleton Tower. Goddam. Det hade varit en toppenkväll det. Campa i öknen. Klättra ett par timmar för att tag sig upp på toppen. Hissa upp mat/sovsäckar/berusningsmedel/vatten. Se solen gå ner över öknen. Se stjärnorna komma fram. Känna kylan komma samtidigt som vinden lägger sig. Skratten. Vännerna. Utsattheten. Vakna till soluppgången och ta ett par långa firningar fritt hängande i luften för att komma tillbaka på backen. Det kommer bli den perfekta kvällen. På tisdag åker jag.

http://www.gdargaud.net/Climbing/Utah.html#Castleton