söndag, augusti 26, 2007

Ränderna går aldrig ur

Dagens jag fattar inte:
* Okej... Polarn och Pyret gör randiga kläder. Det har de alltid gjort. Det är deras grej. Men varför ska HM, Åhléns, Kap Ahl, Lindex och alla andra kedjor också göra randiga kläder. Det är över mitt förstånd. Randigt går bort. Hej då. (förutom på getingdressen dårå.)

7 kommentarer:

Sara sa...

Japp, randigt går bort.

Minna sa...

Sara: en och annan rand kan det vara men om kedjorna så gärna vill planka PoP så kan de väl göra ränderna på längden och inte på tvären...

Anonym sa...

Men så är det. Är man gravid förväntas man gilla randigt. Och enfärgat innebär svart, vitt eller möjligen rött. (Förresten så är bebiskläderna också randiga...)

Minna sa...

Jenny: ja, du har rätt! Jag skrev faktiskt om barnkläderna (trots att det inte framgick), men det är ju sant, även mammakläderna är ju så!!! jag fattar verkligen inte grejjen... jag kan tänka mig ett eller två randliga plagg till bebben men inte till mig själv. Får pyjamaskänsla på en gång!

Anonym sa...

Åh vet du, Numph har gjort en barnkollektion som är heeeelt bedårande, den kommer i vår och vi har beställt godbitarna! Inga ränder!!! Men fina dalahästar och grejer.

Minna sa...

ida: jag kommer att hänga på låset!!!

Karin sa...

Na, jag haller inte med. Jag som vagrar PoP blev jatteglad nar jag kunde kopa en randig klanning pa HM. Jag tror att de gor det for mig och alla andra PoP-skadade sjuttitalister!

(Fatta hur upprord jag blir over ditt inlagg nar jag sitter och kommenterar anda fran Peru!)