måndag, oktober 17, 2005

Göteborg

Dagens roliga saker:
* Att äntligen få vakna i ett helt färdigmålat sovrum.
* Tbanepolisen som ropade i högtalerna på tåget. "...så till alla Göttebåsch-fans. Om ni kliver av i Skärmarbrink så kommer ni få trevlig poliseskort till Söderstadion". Egentligen var det inte så kul, men ett leende spred sig genom hela vagnen.
* Den fulla göteborgaren som kramade en glad tant på perrongen.

Dagens trista saker:
* Enhetsmöte.
* Det är trist att det finns människor som anser sig inte behöva relex.
* Tönten som satt och var äcklig och beklagade sig över de sk. huliganerna på tbanan (som inte ens var i vår vagn). Han klagade över att det kostade samhället med polisbevakningen av fotbollen. Och så påstod han att när kulturevenemang behöver polisbeskydd så betalas det inte av samhället. Jag undrar vilka kulturevenemang han brukar gå på.

Dagens fina:
* Månen.

Hejja Bajen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såhär står det på vårt intranät:


Johan har fått en son !

Jag har glädjen att meddela att Johan igår kl 15.10 fick beskedet att han till 99.999 % säkerhet är pappa till en kille som heter Elvis, tre och ett halvt år. Pappan mår prima men är lite omtumlad. Han har inte träffat Elvis än men återkommer med längd och vikt uppgifter. Modern kallar honom Lill-prinsen så antagligen är han lika snäll och rar som sin pappa ;) Johan har själv tagit tag i saken då han känt "vibbar" att han kunde vara fadern.

Minna sa...

Ojojoj... en sån födelseannons har jag aldrig sett.

På vårt intranät står det:

– Jag är ingen förvaltare. Så möjligheten att vara med från början passar mig bra, säger Elisabet Persson om sitt nya jobb som enhetschef på avdelningen för gemensam service i Östersund.

Zzzzzzzzz