fredag, juni 10, 2005

Vattenkammad

Dagens roliga saker:
* Pompa och ståt när Adolf Fredrik elever samlades i Adolf Fredriks kyrka för skolavslutning. Små vattenkammade pojkar spelade trombon och trummor. Dessa barn har inte fettat på sig än så de är betydligt trevligare att titta på.
* Min lägenhet är såld. Svettigt! men det gick över förväntan!

Dagens trista saker:
* Trist att inse att man har extremt flottigt hår och inte ha tid att tvätta det iom att man gick upp för sent! Ser ut som att jag är vattenkammad...

Studentdebatten fortsätter...
Min kompis vill göra ett inlägg. Hon jobbar på Sveavägen och där har studentflaken stått i kö de senaste veckorna. Hon berättar följande:
"Förra veckan såg jag en tjej som satte sig i ett hörn på lastbilen och kissade! Å en kille som stoppade snoppen i en plastpåse och sedan bara hivade ut kisspåsen överbord! Och i förrgår satt vi på Sergels torg å åt glass å då hällde ett gäng öl över en kvinna med barnvagn som stod vid övergångsstället! De är så svininga! Vi firade men det var ju med släkt å vänner å mat och finkläder å hela baletten (och så blev man redlös EFTER det av respekt till sina föräldrar och alla som gett en presenter). Det VAR bättre förr!"

Inga kommentarer: