söndag, mars 06, 2005

Valen

Helgens roliga saker:
* Servitrisen på La Cucharacha trodde att Johan var en tjej. Hon blev helt chockad när han vände sig om och hon insåg att "hon" hade skäggstubb. Efter det kallade hon honom för gumman!
* När är man höggravid? Malin ska ha barn i april och hennes kille berättade en historia från nyår där han refererade till henne som "höggravid"! Hur går det ihop?
* Tottes konstaterande att man faktiskt ansågs som tuff om man inte gillade skolamaten - och tog fil istället! "Äh, fy fan vad äckligt, jag tar fil!!! Hör på den...
* Jag fick en bisarr flaschback. Stod på Åhléns och kollade på böcker, toptiolistan. På fjärde plats stoltserade "Barbapappa och arken". Jag tittade lite i den och insåg att jag har läst den tusen och tusen gånger - men inte på tusen och åter tusen år! Men jag mindes alla bilder, tex. valen, oljeutsläppet och när barbapapporna förvandlade sig själva till djur.
* Jörgens mycket logiska uträkning när notan skulle betalas. "Om jag lägger 450 kan jag ta 420 i växel!" Eller hur var det nu???
* På grund av spackling i mitt kök så bjöd jag in oss på middag hos Carro och Jonas. Åt och spelade bonk. Jag förlorade - under mitt nya smeknamn Patte!!! Matte och Patte som Jonas snabbt döpte om oss till... Själv tog han sig ett knarkarnamn, eftersom han upptäckt att han efter flera dagars hårt arbete insåg att han såg ut som en pundare.

Helgens trista saker:
* Spackelslipdamm.
* Att inte ha en köksfläkt betyder att man lever i ett konstant lager av fett.
* Hemresan från Näckrosen i fredagsnatt. Det kommer att gå fortare att flyga till Taiwan...

1 kommentar:

hampa sa...

Jag var aldrig tuff i skolan - jag älskade skolmaten. Favvisen var fiskpanetter med filsås!