torsdag, februari 02, 2012

Mellis hemma

Dagens trista saker:
* Efter en vecka av lyxigt leverne hemma med mamma och pappa var det imorse dax för Jack att återvända till dagis. Han grät i två timmar innan. Han ville inte. Det är tråkiga leksaker, de andra barnen vill inte leka som han gör osv. Stackarn. Så jag mutade med att han skulle få gå hem redan halv tre och äta mellis hemma.
* Väl på plats bröt han ihop litegrann men sen kom en fröken och tog hand om honom och lovade att det skulle bli kul och bra på alla sätt. Då blev det bättre och jag såg ett leende långt där inne.

UPDATE:
* Dagis hade varit kanon. De fröknar som inte visste att han varit ledsen i morse anade ingenting. Han hade varit så ivrig att leka med sin bästis att det hade urartat så fröknarna fick dela på dem och de fick vara på varsin sida av gården... Allt i sin ordning alltså.

4 kommentarer:

britta bloggar sa...

Usch, det är inte alls roligt att lämna dem när de är ledsna... Men det är ju roligt sen, så fort man har vänt ryggen till brukar de ju vara hur glada som helst.

Minna sa...

Britta bloggar. ja, det är ju så. Men nu var det så länge sen... han är ju en rutinerad dagiskille nu, så det blir så oväntat när det händer. :(

Alexia sa...

Skönt att det vände!!

Minna sa...

Alexia: ja verkligen. Och vi pratade om att han ska dit imorgon igen och det var INGA problem tyckte han! :D