måndag, oktober 10, 2011

Sköljmedel

Dagens prick:
* Idag har minipricken på sig en body som jag köpte för en femma på Tallkrogens loppis. Den luktar annan människas sköljmedel, gott! Grå mjukisbyxor (det där som ser ut som tajts) och så gröna strumpor. Humöret är gott men hon var trött när vi tog bilden. En stund senare somnade hon liggandes på badrumsmattan. Hon kan somna varsomhelst, precis som jag.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Minn! Jag vill inte vara ett neggo men jag har följt din blogg i flera år oc det började med at jag älskade illustrationera. Sen försvan de och jag fortsatte läsa för du skriver så roligt o vi har två ungar i samma ålder. Men nu... vad är det här med att det mest är foton på lill tjejen i olika kläder? Det är så tråkigt så tråkigt.... Kanske är det nåt experiment, jag har försökt läsa mig till det, men jag hittar inget. Varför lägger du upp henne så där? Ledsen, men om det inte upphör snart så måste jag sluta läsa. Kram Anna

Anonym sa...

Minna ska det så klart stå... jag har ett mk dåligt tangentbord...

Minna sa...

Anna: Vad tråkigt att du slutar läsa, men det är så här jag bloggar just nu. Titta in om några månader så kanske det ser annorlunda ut.

en annan sa...

Är det inte märkligt att andras sköljmedel luktar så mycket??? Jag undrar alltid över det när jag kommer hem med fynd från klädbytardagar.

Minna sa...

En annan: visst är det! Och idag - idag - kände jag lukten av Borago! Hur har jag kunnat missa det? Det luktar ju fifan apa, som blå möggelost! Urk! Jag fattar inte hur jag inte kunnat känna det tidigare!!!!!