lördag, oktober 08, 2011

Bitas

Dagens barn:
* Det finns tydligen en risk för att LindaK ska bita Smilla i armarna - så känner jag att det är dax att täcka hennes knubbiga armar och ben, så att frestelsen inte blir för stor. Lånade prima kläder.

- Yo, you bite me a poop you.

6 kommentarer:

Pella sa...

Med risk för att låta som en anonym näthatare... Bebisen är supersöt och dagens outfit är ju ett kul inslag. Ibland. Men vad hände med alla andra inlägg? Har alltid tyckt att din blogg varit så full av humor, nu BARA klädrapporter?
Inget hat, bara fråga. :)

Minna sa...

Pella: nej, inget hat tack, sånt får jag ont i magen av! Jo men jag skrev ju det häromdagen... att det är så här det är för mig just nu... jag är nästan bara hemma eftersom Smilla är så liten. När jag jobbade så var jag ju på tbanan och i stan och kunde se en massa. Nu är en period av lite annat. Så återkom om ett tag så lovar jag att jag är roligare igen! ;D

Pella sa...

Ja, det är iofs sant. Det är ju på tuben allt tokeri händer. :) Jag hänger kvar ett tag till, tycker ju att din blogg är helt awesome (men kan nog inte riktigt förstå bebisbubblan ännu)! :)

Minna sa...

Pella: vad bra! Jag tycker om er som hänger här hos mig! Och jag förstår verkligen att bebisbubblan inte är speciellt intressant om man inte är i den själv! Nästa vecka ska jag åka tunnelbana flera gånger - hahah - då ska jag nog hitta nåt att skriva om! ;D

Akan-Kakan sa...

Ser hon inte ut lite som en superhjälte i de här kläderna? Har du märkt om hon har några superpowers?

Linda K sa...

ha ha ha, hårda bud! att bita eller inte bita i en poop-bebis det är frågan... ;D