tisdag, augusti 09, 2011

Varför så långt?

Dagens film:
* Jack och Kemisten är med dagiskompis + pappa på Bilar 2. Fick ett sms: Nu har Jack ruttnat. Är på McDonalds.
Filmen är en timma och femtio minuter. Jag tycker att det är alldeles för långt för en barnfilm. Han är visserligen bara tre och ett halvt men det är ju där Bilars målgrupp finns. Filmen borde vara en timma. Ska bli intressant och se om det var fler barn som gav upp eller om det är min son som har svårt att vara stilla så länge.

7 kommentarer:

Kemisten sa...

Förvånansvärt många höll ut (bortsett fr kisspauser). Ljudvolymen var också så hög att kidsen tyckte att det var jobbigt. Filmen var helt anorlunda mot 1an, värsta agenthandlingen med uppskattningsvis 247 avlossade missiler och 62000 kulsprutesalvor. Men vi hade kul ändå!

Agneta sa...

Jag håller med helt och hållet. Filmen hade alldeles för komplicerad handling för att småbarn ska ha någon behållning av den, och tempot (och ljudvolymen!) var för hög. Vår 6-åring hade svårt att hänga med, förstod bara hälften av det som hände.

Bonita sa...

min snart femåriga systerson höll ut, men det var lite kämpigt

Linda K sa...

carl var på den igår med sin farfar. jag tror målgruppen finns högre upp i åldrarna också. hur många treåringar pallar med en långfilm? :)

Minna sa...

Kemisten: Bra!
Agneta: jag såg trailen och jag förstod att det skulle vara knepigt...
Bonita: det förstår jag!
LindaK: ja, det är väl uppåt åtta kan jag tro. Nej, och Jack var ledsen för att han inte orkade hela. :(

Linda K sa...

stackars jack. ni får hyra den sen :)

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Vår 4-åring var på Hopp (1,36) och han verkar klara ungefär en timme, sen blir han rastlös... nu var kanske inte Hopp den bästa filmen, den var rätt trist.