fredag, augusti 12, 2011

Knöligt tänker jag...

Dagens hjälp:
* Tänker på bebiskläder. Tänker klänning + overall? Är det så himla skönt egentligen?

8 kommentarer:

yllet sa...

då får köpa en täckjol. det finns inget annat alternativ?

yllet sa...

ok mer seriöst så tror jag det funkar rätt bra? I vagn skulle hon ju kunna ha en åkpåse? Eller måste de ha overall under? Jag minns inte mer än att jag tyckte det var väldigt svårt det där med åkpåse.. Mmmm bebisar.

Minna sa...

Yllet: heheh! Aha, åkpåse... men det kan ju inte räcka om det är sånna där jättekalla vintrar. Blir spännande det här. Jag tror att jag själv personligen ska ha både täckkjol och åkpåse.

Linda sa...

nja. klänning ÄR verkligen knöligt under overallen. vill du ha klänning på henne så kan du kanske ha en body under och så ta av klänningen (=body och tights/kalasbyxor under) när overallen ska på. så har vi gjort med stora ända till hon fattade att klänning inte var någon hit vintertid.

Alexia sa...

Nä alltså det där minns jag från när jag var liten. Hur knöligt och obekvämt det var med klänning i overall. Men å andra sidan vill man vara prinsessa får man lida pin... eller hur det nu var.

Alexia sa...

Det där sista om att lida pin om man vill vara prinsessa syftade på en bestämd 5-åring (mig) som promt skulle ha sin klänning. ;-)

Men en liten bebis ska ju inte behöva lida pin!

Anna sa...

Oskönt, som jag minns det. Majken har bara haft klänning en enda gång i sitt liv och just det där med bekvämligheten, som jag gissar är hög prio för en bebis, är orsaken till det.

Linda K sa...

det blir ju en del tyg över, typ?