söndag, juli 31, 2011

Har hon?

Dagens roliga saker:
* Jag har motionerat. Springbloggen är på igen. Om du vill kolla så är det en länk till den här breve.
* Siggesta bakluckeloppis. Det blev flera stora bilar till Jack, vinterkängor till Jack, retroklänning (till flickebarnet) och lite annat.
* Filmen The Fighter. Bra! Mycket bra.

Dagens trista sak:
* Smillas lilla mage verkar spöka. Jag har glömt att man blir så besatt av prutt och bajs när man har ett spädbarn. "Har hon bajsat?", hur många gånger kan man fråga?

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag är fortfarande bajsfokuserad men Majken verkar tyvärr har ärvt min hårda mage.

Minifom och Semper-droppar, använder ni dem?

Karin sa...

Fast det är ju ändå en ok fråga. Det är ju först när svaret är positivt som de riktiga frågorna och beskrivningarna kommer... Jag gav min käre make en utförlig beskrivning av Eitans bajs över Skype häromdagen. Bara för att man är på semester i New yor sa man inte komma undan en sådan viktig sak!!

Hoppas iaf att magen blir bättre snart. Om inte annat är mantrat att hålla i minne: "det går över, det är bara en fas!".

Minna sa...

Anna: katrinplommon? Minifom spyr hon vansinnigt av. Började med semper iförrgår. Verkligen ingen större fara, ingen kolik. Men det är ju frustrerande, hur svårt ska det va? Stackarn.
Karin: hahaha! Nej, NY är ingen fredad zon.

Anonym sa...

Siggesta gård är fin. Men nu var det ju bajs det handlade om. Ja, jisses vad det undras och frågas om det. (ang barn alltså ?)

Minna sa...

YKW: ja... angående barn! :D