söndag, mars 13, 2011

Rymling

Dagens besök:
* Klockan var tio i sju och plötsligt kom grannkillen in genom dörren och ville leka med Jack. Jag tyckte att det var lite besynnerligt att hans föräldrar tyckte att det var okej, men jag tänkte: han får stanna i en kvart, sen ska Jack gå och lägga sig.
Efter en kvart ringer det på dörren och där står hans mamma, med lite panik i ögonen. Jorå... det var ju naturligtvis så att han hade stuckit utan att fråga om lov. Rymt! Hon hade varit i tvättstugan och då hade han passat på. Det första stället hon letat på - när hon insåg att han var borta - var hos oss, så hennes panik hann aldrig riktigt sätta sig... men ändå.

2 kommentarer:

Alexia sa...

Dessa härligt spontana barn...

Påminner mig om ngt B berättat från när han var liten. Han hade varit ute och lekt i grannskapet och behövde plötsligt gå på toa. Han sprang in i första bästa hus (det var radhus och alla såg likadana ut) och in på toa och gjorde det han behövde. Kvinnan som bodde där och inte märkt att hon fått besök, blev nog ganska förvånad när hon plötsligt hörde någon ropa "fäääärdiiiiig" från sin toalett.

Minna sa...

Alexia: Hahhahaha. Jag förstår att han kommer ihåg det!