torsdag, oktober 28, 2010

En viktig träff

Morgondagens händelse:
* Imorgon är en stor dag för den här killen. Han ska nämligen få följa med mig till jobbet. Han berättar stolt vilka han ska träffa. Och så ska han ha på sig jeansen och ta med sig ägget. Men han vill inte åka hiss.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Sa agget far antligen folja med till ditt jobb, wow
Mormen

hedgehog-sara sa...

men åh, Jack är så söt så jag dör nästan! Vilken fin fin bild :)

Alexia sa...

Men gud... hjärtsnörp!

Minna sa...

Mormen: både ägget och Jack.
Sara: :D
Alexia: haha! :D

Karin sa...

Redan dags för prao (pryo?) alltså!? Det måste ju vara jättespännande att få vara på ditt jobb för en liten kille (och för ägget så klart!).

Minna sa...

Karin: Ja, fast jag tror att han kommer uppskatta just den delen med jobbet när han är lite äldre.

Bonita sa...

Han är vansinnigt söt att höra också! Insåg först när ni nyss klev av tunnelbanan att det var du och jack. Snällt av honom att erbjuda sig att torka upp efter dej ;)

Minna sa...

Bonita: HAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!

Minna sa...

Det var svårt att hålla minen där i Skogskyrkogården när han sa det och jag hörde att killen mittemot oss fnissade till...
Hahah!!!

Bonita sa...

Jag kunde inte låta bli att le jag heller. Han lät så söt där han satt och småpratade. Jag satt bakom killen framför er, med ansiktet mot er och kunde inte se Jack, det var därför jag missade att det var ni. Det var först när ni stod vid dörren och Jack pratade om morfar som jag började ana och blev säker när ni passerade fönstret ute på perrongen. Får hälsa nästa gång :)

Linda K sa...

goding. och nu med ägg igen, yey!