lördag, januari 09, 2010

Studio

Dagens roliga saker:
* Idag har vi åkt hela söder om söder runt för att samla in de spridda delarna av min förut flitigt använda utrustning till min hemmafotostudio. Nu är de åter igen samlade och uppmonterade. (Och jag kan berätta för alla inblandade att JO, jag hade två lampor. Det finns bildbevis på det... skumt, var är den?).
* Hämta ut paket från Acne jeans. Ljuva tider.

Dagens trista sak:
* Jag hade Jack på höften och han gnällde lite. Efter en liten stund tittade jag på honom (ca 15 sekunder efter att jag lyft upp honom). Då hade han HELA ansiktet fyllt med utsmetet blod. Han var helt röd. Han hade börjat blöda näsblod den stackarn och gnidigt ut överallt. Vi diagnostiserade honom till sömnus bristus.
* Jag somnade i Jacks kuddhörna i förmiddags. När jag skulle leka med honom... Efter ett tag var jag tvungen att flytta lite på mig och då rullade jag över en Duplogris så nu har jag världens blåmärke på höften. Smärta i kubik.
* Jag satte SjörövarFabbe på reapet eftersom det är den enda låten Jack vill höra. I just say: two hours...
* Det krävdes sju Bragokex på lika många minuter för att stilla min sötcraving!

Dagens modeller:
* Både jag, Kemisten och Jack fick agera modeller i den hastigt uppkastade studion. Väggen ser ut att vara direktimporterad från Kuba, men det är bara en vanlig vägg i pannrummet... målad av någon i historisk tid. Vi har just tagit bort oljepannan och då uppenbarades väggen... Tanken är att måla en av väggarna vit, men just den här ska nog får stanna.
* Jag är överlycklig över att den allra linslusigaste och bildsköna ("Hon ser ut som en rashäst, hon är så snygg"- som min mamma brukar säga när hon ser henne...) av mina vänner redan tackat ja till en inbjudan till Kubarummet!
Jag har ju visserligen redan ett rätt bildskön modell. Men man måste typ joddla och låta som en marockansk böneutroperska när man ska få hans uppmärksamhet...

12 kommentarer:

Katarina sa...

Om det är du på den nedersta bilden måste jag säga att du ju är bildskön själv.

Och vad är det för vits med fjärrutlösare till kameran om du inte tänker använda den? ;-)

yllet sa...

är det där du? supersnyggo!!

Minna sa...

Katarina: det nedersta förstår jag inte... vad har jag skrivit? :D
Yllet: det är Kemsiten! Visst är han fin? ;*P (tack)

Anonym sa...

Aaaah, "den svårmodiga läckerbitslooken" i 2010-version. Tillkom troligtvis med Dylan i Beverly Hills. Killen var så ofattbart läcker och svårmodig att han hela tiden mådde lite illa.

Katarina sa...

I inlägget innan skrev du att du köpt en fjärrkontroll till kameran. Så då tänkte jag att nu får vi se bilder på dig. För annars förstår jag inte vitsen med en fjärrkontroll.

Men så är jag ju ingen fotograf heller... :-)

Minna sa...

Anonym: en favorit i repris helt enkelt! Njut!
Katarina: aha!! Ja precis! Det är perfekt för självportätt men även när man ska fota i låg belysning och inte vill få suddiga bilder pga att man trycker av avtryckaren!

Ida sa...

Cool bild på dig!!! Och ball vägg!

Minna sa...

Ida: thänks.

Alexia sa...

Vilken snygging Jack är! Och modellen på nedre bilden går inte av för hackor, hon heller :)

Dagens fråga: HUR gör man för att stå ut med SjörövarFabbe i två timmar?

Minna sa...

Alexia: jag halvsov (på legogrisen) under större delen... annars försöker man bara njuta av sin sons dans... då går tiden fort! :D

Camilla sa...

underbar kuba-vägg! och skitsnygg bild på dig (och jack med förstås)!

Minna sa...

Camilla: jag älskar väggen! och tack, tack.