tisdag, januari 06, 2009

Sekunden

Dagens i-sista-sekund:
* Innan jul skrev jag en lång lista på saker jag skulle fixa innan jag börjar jobba (imorgon). Nu är det bäst att jag betar av den listan... Dvs sätta in mängder av foton i album, sätta upp talva på vägg, ordna cd-skivor med foton. Fixit magistern fixit det är Minnas melodiiiii.

10 kommentarer:

jenny sa...

Måste man alltså gööra sånt man skriver på såna där listor? Jag ska nog ta och rota fram den jag skrev precis när jag gick hem för att vara föräldraledig... ;-)

hedgehog-sara sa...

Ta det lugnt bara, andas genom anus så ska du se att det ordnar sig ;)

Panthern sa...

En sådan har jag också gjort för idag, en skrämmande lång sådan med en massa tråkiga saker som tex städning och tvätt...

Minna sa...

Jenny: Fix it NOW!!!
Sara: psssssttttt....
Panthern: ja... tvätt står också på listan... Zzzzz. Men så även långpromenad och fika med kompisar... vi får se vad som hinns...

Anonym sa...

Visst är det sorg att behöva gå till "instutitionen" igen... Jag är glad över att du kommer samt ett par till. Är som du att har en lista med saker som skall göras och när det är ett par timmar kvar av friheten så drar man igång sin turbo och fixar mycket av det som stod på lappen..

Millan sa...

Ähh, du är väl ledig på fredag? Ta det då.

Fröken Finemang sa...

hmm, börjar du jobba "redan"?? :)
fort det går..

polly sa...

Nu är kl 16.04. Hur långt har du kommit?

Jonna sa...

Åh, jag börjar också jobba imorgon, har inte heller hunnit med hälften. Det hör nog till föräldraledigheten att inte hinna något som man tänkt sig!

Minna sa...

Bagis: vi ses imorgon, jag är där kl 07.00.
Millan: färdig!
Fröken Finemang: det går SJUKT fort! Ett år, pang!
Polly: färdig sen länge.
Jonna: ja... det blir inte som man tänkt sig...