fredag, december 26, 2008

Mamma Mia

Dagens sanning:
* Jag en snutt av Mamma Mia idag. Och jag säger bara tack godegud att jag INTE gick och såg den på bio. Jag kan bara inte med musikaler. Jag blir generad när de helt plötsligt brister ut i sång och skuttar runt, tar på sig skojjiga hattar och dansar på bryggor. Hurv asså.

6 kommentarer:

Katarina sa...

Åh - du missar något. Fast du kanske är för ung. Vi som är från ABBA-generationen kan inte undgå att bli på bra humör av Mamma Mia.

Och filmen är extra rolig eftersom man kan le lite åt att James Bond plötsligt sjunger ABBA. ;-)

Men egentligen rekommenderar jag att man ser Mamma Mia som musikal i London där hela publiken står upp och sjunger med. Om du går dit och inte ler från öra till öra när du går ut lovar jag att bjuda dig på middag på valfri restaurant. :-)

Karin sa...

Hmm, var på väg att ladda ned (eh, hyra menar jag...) den men jag kanske ska strunta i det. Har också lite svårt för musikaler.

Smamman sa...

Fast de skämtar ju med hela grejen och de förfärliga kläderna. Det var värt varenda krona att se en falsksjungande Pierce Brosnan och Mr Darcy i ABBA tights och platådojor :-) Jag är också för ung men slutade visst skrika på nätterna som bebis om bara ABBA spelades tillräckligt högt.

hedgehog-sara sa...

åh - och jag som älskar den filmen :)

Minna sa...

Katarina: vi ses i Londaon! ;D
Karin: amen.
Smamman: men det hjälper inte. Jag gillar inte sång och dans i film.
Sara: I know!

yllet sa...

Ja! Jag håller med! Det är otäckt!!