söndag, december 14, 2008

Förakt

Dagens pinsamma:
* Det förakt som Tilde de Paula i Nyhetsmorgon visade Monica Antonsson (journalisten som skrivit om GÖMDA och ASYL) visade INGA gränser! Pinsamt!

13 kommentarer:

Picaflor sa...

Jag uppfattade inte föraktet måste jag säga. Men vilken jädra soppa hela grejen är!! Tycker Tilde har rätt som ifrågasätter, och säger att det kanske vore mer rimligt med ett mellanting, de båda böckerna är ju motpoler. Men hon borde kanske varit lika ifrågasättande mot Mia och Lisa Marklund.

Picaflor sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Minna sa...

Pica: jag tyckte som sagt att hon var föraktfull. Att ifrågasätta ska hon göra, men hon verkade nästan själv kränkt, hon tog det personligt på nåt sätt!

Petra Nygren sa...

Jag håller med det lös igenom vad hon tyckte!

Minna sa...

Petra: Ja, det gjorde det!

hedgehog-sara sa...

fasen, det missade jag - måste kolla om det går att kolla på nätet

Camilla sa...

det hade jag velat se. tycker det verkar intressant det monica antonsson skriver och skulle gärna läsa hennes bok.

Minna sa...

sara: finns säkert.
Camilla: ja... man kan ju lugnt säga att det sken igenom vad tilde tyckte om det hela iallafall... Ja, verkar intressant!

Sally sa...

Ja, vad ska man säga!? Pinsamt är bara förnamnet. Kan man inte vara neutral i rollen som programledare så kanske man ska se sig om efter något annat att göra! Tycker mest synd om Antonsson!! Boken ska jag i alla fall läsa...

Minna sa...

Sally: Antonsson tog det hela med ro tycker jag, hon verkade säker på sin sak så henne gick det inte att provocera! Hahah!
Ja, man kanske ska läsa den!

Petra Nygren sa...

Dock kommer Antonsson från Vallentuna och är en gammal revydrottning från min hemkommun....hade lite svårt att ta henne på allvar först men tror jag vill läsa boken ändå!

Minna sa...

Petra: Hahahahahh!

Carro sa...

Ja jisses, Tilde kan nog vara en riktig bitch om hon sätter den sidan till. Ganska förutsägbart att hon tar parti för den svaga och inte kan tänka sig att folk "kryddar" en sån story för att tjäna lite extra cash, hon ger ju ett lite naivt intryck många gånger måste jag säga.

Hm...ska nog också läsa den här uppföljaren! =)