torsdag, december 04, 2008

4 år

Dagens fest:
* Idag fyller min blogg fyra år! Kolla - första inlägget här!
Tänk, då bodde jag i en etta på 24 kvadrat vid Globen.
För att fira att jag fortfarande har så många trogna läsare tänkte jag lotta ut något från min shop. Och eftersom jag inte kunde bestämma mig för vad så får ni välja själva vad ni vill ha! Men - snål som jag är så postar jag bara inom Sverige... sorry utomlandsbabys.
Så skriv en kommentar och berätta hur mycket ni gillar min blogg och vad ni skulle vilja vinna och varför så deltar ni i utlottningen!

Jag drar vinnaren efter klockan spöktimman inatt (eller imorrn bitti... kanske mer troligt)

25 kommentarer:

Titti sa...

Jag vill vinna !!!!

yllet sa...

Wohoooo!! Värsta fecken idag?? Både du och Hedgehog??
Jag vill vinna såklart!
Hur mycket?
Jag gillar din blogg så offantligt mycket! Och det min vän, det är mycket! Det kan vara så att det är min favoritblogg! Osså gillar jag att du inte har sån där ordverifieringsmojäng.
Därför att
1, jag vill få ett pris ur din finfina shop!
2, det är prestige i att vinna, det betyder ju att jag var bättre än de andra
3, jag smörade så mycket däruppe så det skulle kännas bättre om det på något sätt betalde sig.

Minna sa...

Titti: Vad vill du vinna?
Yllet: men vad vill du vinna så?

yllet sa...

En målarbok!

Caroline sa...

Jag vill så klart också vinna! O jag vill vinna den fina målarboken (för snål som jag är så har jag försökt mig på att rita egna figurer ... o det finns väl en anledning till att jag inte har en egen ritbok)!

whynja sa...

Hej!
Jag gillar din blogg typ jättemycket! Dina fina illustrationer med underfundiga kommentarer får mig alltid att dra på smilbanden, även gråmulna dagar som idag...

Om jag vinner så vill jag vinna dina fina julkort! Och anledningen till det är att jag är så trött på de traditionella julkortsmotiven som massproduceras och som i princip ser likadana ut. Varken roliga att få eller att skicka iväg. Men dina julkort skulle definitivt vara uppskattade!

/whynja
piiha-lotta.jerevall[at]liu.se

hedgehog-sara sa...

Hurra för dig och mig på fyraårsdagen!!!!!!!!!!!!

Jag vill vinna den där bilden med isbjörnen som står på huvudet :)

Här kommer en fin sång som jag har skrivit till dig Minna:


I’m walking down the street, my feet feel like dancing ( I love Minna)
The people that I meet are smiling, romancing ( I love Minna)
It’s someting in the air that makes it enchanting ( I love Minna)
This is the place for you and me
We’re a part of one big bloggfamily

I love Minna
From the sun in the south to the ice in the north
I love Minna
I love Minna
I love Minna

When you are by my side I feel so excited (I love Minna)
My heart is beating fast, I just can’t deny it (I love Minna)
A party’s going on, and we are invited (I love Minna)
This is the place for you and me
We’re a part of one big bloggfamily

Fröken Finemang sa...

Jag ramlade in här för något år sedan och har stannat kvar! Andra bloggar återkommer jag till då o då men inte såhär. Jag tokgillar dina bilder och dina betraktelser, du skriver så härligt o så fängslande o lättsamt!! Att man får ta del av Jacks härliga utföranden via video ibland gör mig sjukt glad. Precis som du och din blogg! Det är den bästa och den som jag följt längst!
OM jag skulle råka vinna vill jag ha en abctavla!

Sindri sa...

Grattis! Vi utlandsbebisar har förståss en hemlig postbox i Sverige dit vi låter skicka alla grejer vi beställer online som vi inte vill att vår mamma skall se! Målarböcker tex. Och vi läser bloggen för att den är så rolig förståss och pedagogisk ;-)

Johanna sa...

Åh Minna, jag hittade hit för länge sedan via cecilia öhrns blogg tror jag nån gång 2005 :) Jag läste dig ofta när jag bodde i Skottland, för att få veta vad som slumpvis hände i Stockholm!

Du skriver om knäppa och konstiga saker du ser tex den där schäfern i cykelkorgen, och det är ju sånt som vi alla ser men aldrig egentligen tänker på mer än så :) Många skratt har det iaf blivit :)


Om jag mot förmodan skulle vinna, vill jag väldigt gärna ha en Bröllopstavla 3 för den är så himla fin! :) Dessutom skulle det vara roligt att ha då jag och min sambo snart varit tillsammans i 8 år! :)

Johanna sa...

PS Jag har aldrig innan kommenterat hos dig (hemskt va!) MEN så gärna vill jag vinna :) och jag lovar kommentera massor OM jag vinner ;)

Erikssons sa...

Grattis på 4-årdagen!
Jag vill vinna en abc-tavla till min yngste son som är så tokig i bokstäver.
Din blogg är en av mina topp 5 som jag alltid återvänder till, jag har läst den i flera år. Sen så bara älskar jag dina underbara bilder, de skrattar jag ofta åt...

/Kojja

Anna E L sa...

Åh hurra! Jag läser din blogg MINST en gång om dagen, på riktigt, och visar alla roliga inlägg (det vill säga ALLA inlägg) för min sambo och tvingar honom att skratta högt och att hålla med om hur söt Jack är. Jag skulle vilja vinna en namntavla, den svarta tror jag. Fast bebben kommer först i mars så har vi namnet typ klart redan och jag längtar efter honom så mycket så det vore kul att ha en present klar inför ankomsten. Eller kanske ett presentkort på namntavla då, om det nu mot förmodan skulle ploppa ut en tjej. Det vill jag vinna!

Kottemor sa...

Men grattis!!!
Tiden bara glider iväg, tyckte nyss du berättade att du och Kemis väntade smått och nu tassar Mr Jack omkring sådär av sig själv!:)

SJÄLVKLART skulle jag också vilja vinna, både du,din blogg och dina verk är ju fantastiska!
Vore en fröjd att låta lillgull lära sig bokstäverna med hjälp av en namntavla signad Minna!!
Det vore ngt att berätta när han blivit gammal:)
Kram!

malin sa...

hej minna!

jag heter malin och är 22 år och pluggar juridik och ekonomi på stockholms universitet. jag lever förmodligen ett liv, som nästan är totala motsatsen till ditt, men jag klickar ändå alltid in mig hit varje dag, för att du alltid får mig att skratta. du är sjukt rolig, minna!

om jag vann, skulle jag vilja ha följande http://shop.textalk.se/shop/7669/img96/890496/890496-rescaledpic-229x299.jpg. namnet skulle vara min treåriga kusins namn och tavlan skulle hon få i julklapp.

Nina sa...

Klart att din blogg är bäst. Även min sambo läser din blogg, och han kan inte ens svenska! "Have you seen Jack cough on command?" kom han hem och sa häromdagen! Om jag vann skulle jag vilja vinna en målarbok för de är så grymt fina!

Katarina sa...

Grattis på 4-årsdagen!

Jag har ju inte varit med alls så länge, men nu läser jag din blogg varje dag.

Jag tycker om din blogg för att du är personlig, rolig och tänkvärd; om vartannat och allt på en gång. Och för att du har en sån charmig son.

Och jag vill inte vinna (även om jag gillar dina grejer), det tycker jag någon ska göra som varit med lite längre än jag har.

Fröken Vera sa...

Hej och grattis på 4-årsdagen! Jag blir så glad (och bebissugen!!) av din blogg! Keep it up! Brukar kolla in någon dag i veckan och då har jag en hel radda roliga inlägg att läsa. Du har skön humor, jag skrattar gott åt Clabbe-lappar, alkisar och "följ kristus".

Jag vill vinna en namntavla åt brorson Alfons, gärna i den dära svarta färgen.

Picaflor sa...

Du är min favvo sen du skrev om gay-killen som viskade i telefonen och frågade hur hans kompis mår i rumpan idag. jag höll på att skratta brallan av mig. Så tack Minna för att du gör mitt liv längre med mååånga skratt.

Kram anna!

ps. jag vill ha en namntavla till finaste bäsen som jag har gosat med idag.

Millan sa...

Men Grattis på fyra årsdagen bloggen! På den tiden visste jag inte ens om att det fanns något som hette blogg! Men så är jag ju inte riktigt up-to-date heller.

Din blog, är faktiskt den första blog jag började följa. Bara för att den var så otroligt kul, och annorlunda. Den allra första. Det är väl ett bra betyg. Inte sant?

Tack för priset i förhand. Jag vill gärna ha en namntavla. Till ett av barnen, så köper jag den andra!

qi sa...

Åh, vad jag gillar din blogg! Alla underbara bilder, Jack och alla funderingar om bra och dåligt!

Om jag vinner vill jag ha en namntavla! qi är namnet...

Linda K sa...

jag älskar dig, din son och din blogg. jag vill bara kramas :D

Marie sa...

Tjoho och grattis!

Klart man vill vinna en Målarbok så att jag och de yngre tjejerna (6 o 10) i familjen får slåss om att färglägga den.

Din blogg är bäst för nog är det många som bjuder på en "dagens" av något slag, men ingen har en "dagens" av ditt slag.

Jag är helt fascinerad att du hittar så mycket spänning kring Gullmarsplan. Jag jobbar ju där och märker inte alls av den. Alltså måste du ju ha ett fantastiskt liv!

Karin sa...

Jahaja, som utlandssvensk surar jag väl lite då... Fast jag har ju ett par namntavlor redan, och jag är säkert den enda i hela världen som har en namntavla på hebreiska! Grattis på 4-årsdagen!

Minna sa...

Jag har läst er alla och blir alldeles rörd av allt smicker. Bästa bästa er! Om jag kunde skulle jag ge er presentkort allihopa!