måndag, november 10, 2008

Matlåda

Dagens komiska sak:
* Satt på tbanan och mittemot mig satt en tjej och pratade med sin sambo i telefon. Hon var jättehungrig och de planerade dagens middag. Frid och fröjd, pasta med skinka och matlagningsgrädde. Men så hände nåt! Hon ringde upp honom igen och meddelande: Nej, den där maten blir äcklig om man lagar för mer än två personer - och jag ska ju ha matlåda - så det får bli nåt annat!

Dagens trista sak:
* Att vara längst bort på Gubbängsfältet när ovädret drar in. Jag var blöt ända in på huden på ryggen och Jack skrek som besatt i vagnen. Kul promenad.

7 kommentarer:

Millan sa...

Stor skillnad på att göra tre portioner till skillnad mot två. Enormt stor skillnad faktiskt!

Har vi sagt något om imorgon? Jag tar gärna en promis under eller efter Signes sovstund. Under blir nästan bättre va? Typ strax efter 10?

Minna sa...

Millan: Jacken ska äta vid 10.30 så det är lite uppochner just den tiden... vad sägs om en promme och fika efter 12-rycket? Skulle det funka?

Millan sa...

Det blir perfekt. Singan (och kanske även jag) sover förmiddagslur, käkar lunch och kommer förbi dig, säg runt 12.30. Funkis?

Minna sa...

Millan: funkis.

Anonym sa...

Hmm det jag kan tänka mig är att de använder samma mängd matlagningsgrädde för 2 som för 3 personer - och då blir det ju inte lika mycket sås, och inte lika gott kanske. Annars får jag verkligen inte ihop det...

/Sofia

Karin sa...

Efter att ha läst det här inlägget i förmiddags så gick jag och la mig och drömde om både dig och Millan. Ni bodde båda grannar med min bror. fast inte på samma ställe för min bror hade två hus, lyxigt!

Minna sa...

Sofia: visst rä det märkligt!
Karin: Måste ha varit en underbar dröm.