torsdag, augusti 21, 2008

Pisshissen från hell

Dagens trista sak:
* Nu är Farstalinjen öppen igen och min lilla station är nyrenoverad. Fint. Men varför i gudihimmelnsnamn passade de inte på att rengöra hissen? Att åka den är som ett självmordsuppdrag. Det går inte att andas i den. Det är omöjligt. Till och med Jack grät när vi åkte.

5 kommentarer:

Ann Charlotte sa...

ÅÅå det är det värsta som finns, ännu värre är det att vara tvungen att åka hiss med en vagn och ett barn som står själv, och man måste säga att barnet måste stå prick stilla och inte nudda någonting i hissen, eller när barnet måste bajsa på mC Donalds vid Slussen (precis när man fått in maten och ingen annan vuxen är med men ett barn till, vad gör man av maten medans ungen ska bajsa), där är det inte bara från Hell. Tom frågade, är det här verkligen den smutsigaste toaletten i stan? -Ja sa jag, medans Hugo stod som en spik. SEn kom det inget bajs, bara en prutt...

Minna sa...

Ann Charlotte: oh man... you have been there... hahhahahaha! Stackare.

Anonym sa...

Uuuurrrkkk....

Barnfamiljer och de som har svårt att gå skulle få lite sponsring av SL med antingen gasmasker eller en kartong med "wunder-baum". Jag är inte avunds på er som måste... Det är ju synd för barnen som inte förstår att dom måste stå stilla som en staty och förärldrarna är lite mera påtaliga än vanligt, men de kommer att få klarhet i varför det är så ..

Frida sa...

Huvva! Ibland är jag extra glad att jag inte bor i Stockholm!

No-one sa...

Fy f*** vad vidrigt!